skip to Main Content

“Γεια σας βρε παιδιά”- O Φρεντ είναι ο Βέλγος που έμαθε μόνος του ελληνικά και τα μιλάει τόσο καλά που σαρώνει το internet (Βίντεο)

Η ελληνική γλώσσα έχει πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Ο Φρεντ είναι ένας Βέλγος φιλέλληνας που την αγάπησε τόσο πολύ ώστε φρόντισε να τη μάθει μόνος του. Την έμαθε δε, τόσο καλά, που μιλάει καλύτερα ελληνικά από πολλούς Έλληνες.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο youtube, το οποίο “σαρώνει” στο διαδίκτυο μας λέει:

“Γεια σας βρε παιδιά είμαι ο Φρέντ είμαι Βέλγος οι γονείς μου δεν είναι Έλληνες, δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα εκτός από το ότι έμαθα μόνος μου ελληνικά.”

Ο φιλέλληνας  Βέλγος, που  είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε, ονομάζεται Fred Grün, και αφοπλίζει με την απόλυτη ειλικρίνειά του και κερδίζει με το χιούμορ του. Το  κανάλι του στο YouTube, το οποίο ονόμασε “Ο Φιλέλληνας”, για να διηγηθεί πως ξεκίνησε να μαθαίνει ελληνικά  και πως έφτασε στο επίπεδο που είναι σήμερα. Το δημοσίευσε όπως λέει ο ίδιος για όσους ενδιαφέρονται για τις γλώσσες.

Ο κύριος λόγος που έμαθε ελληνικά είναι ένας έρωτας. Ήθελε όπως λέει να εντυπωσιάσει μια Ελληνίδα που του άρεσε. Στα ελληνικά τα κατάφερε πολύ καλά με την κοπέλα δεν θα μας πει τι έγινε γιατί είναι ο “μάστερ του σασπένς”.

Το εκπληκτικό είναι ότι το βίντεο του στο YouTube έχει πάνω από 2.700 θετικά σχόλια που του δίνουν συγχαρητήρια για τα άπταιστα ελληνικά. Μετά την μεγάλη δημοσιότητα που έλαβε το πρώτο του βίντεο με ανάρτηση του στο facebook δήλωσε πως ετοιμάζει και δεύτερο.

Ακούστε τον να μιλάει για την αγάπη του στην ελληνική γλώσσα και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κερδίσει.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top