skip to Main Content

Μαίρη Οικονομοπούλου: Βρέθηκε στην τελική πεντάδα των GIWA και δηλώνει: “Όποιος φοβάται την αποτυχία δεν μπορεί να επιτύχει” (ΦΩΤΟ)

Η Μαίρη Οικονομοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τη δική της επιχείρηση στο Λονδίνο, η οποία έχει ως αντικείμενο την ποδολογία και στην περιποίηση των άκρων. Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει το πελατολόγιό της και πλέον το “AKRABOUTIQUE” είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους για να επισκεφθεί κανείς και να απολαύσει στο χώρο του, περιποίηση άκρων, υψηλών διαγραφών.
Τα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA) που έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο στις 9 Δεκέμβριου του 2017 και αποτελούν έναν ανερχόμενο θεσμό ο οποίος έχει ως σκοπό να αγκαλιάσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως, ήταν μία συμμετοχή την οποία αποδέχτηκε, μετά την αίτηση πελάτισσας/φίλης της. 

So excited 🌟🌟🌟you can get your #Πrecious and #Λuminous now!!! #akralondon #akraboutique

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AKRABOUTIQUE (@akraboutique) στις


Η Μαίρη όχι απλά έγινε αποδεκτή ως υποψήφια, κατάφερε ακόμα να μπει στην τελική πεντάδα, με τη στήριξη των δικών της ανθρώπων, των πελατών της αλλά και όλων αυτών που γνωρίζουν ότι η ίδια έχει ξεχωρίσει για την επιχειρηματικότητά της, για την καριέρα της και πάνω από όλα για την προσωπικότητά της στο εξωτερικό.

Σήμερα κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, δημιουργώντας τη δική της σειρά βερνικιών, που αφορούν την περιποίηση-θεραπεία των άκρων.

#Λuminous #Πrecious #cuticle #peeling #cuticlepeeling #nail #gold #serum by #akralondon is coming🔜🔜🔜🔜 #luxurynailproducts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AKRABOUTIQUE (@akraboutique) στις

Μιλώντας στο Jenny.gr η Μαίρη Οικονομοπούλου δηλώνει ότι βρέθηκε στο Λονδίνο για να κάνει master στο marketing. Ωστόσο αποφάσισε να ασχοληθεί με την περιποίηση των άκρων που ήταν κάτι που αγαπούσε. Μετά από την εργασία της στο γνωστό  Foot Clinic στο Λονδίνο με την εμπειρία που απέκτησε αποφάσισε να φτιάξει την δική της επιχείρηση.

Place your order now #goldserum #nails and #cuticle #serum #goldnanoparticles #youngnails #collagenpeptides #hydronailsfacial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AKRABOUTIQUE (@akraboutique) στις

Όπως λέει η ίδια, στο τέλος κάθε μέρας σκέφτεται πόσο τυχερή είναι που έκανε το χόμπι της επάγγελμα και πέτυχε κάνοντας κάτι που αγαπά πολύ. Η καλύτερη συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό της και στους άλλους είναι να μη φοβάται τίποτα και να βγει εκεί έξω. ” Αν φοβάσαι την αποτυχία, δεν μπορείς να πετύχεις“, λέει χαρακτηριστικά. Δηλώνει εργασιομανής , δεν κλείνει ποτέ το κινητό της και  σε ένα νέο κορίτσι που πρόκειται να ξεκινήσει τώρα τη καριέρα του θα έλεγε ότι “δεν υπάρχει ευθεία μέχρι την επιτυχία. Αλλά πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να παραμείνεις αληθινός σε αυτό που πιστεύεις”.

Όσο για το “μότο” της; “ The sky is the limit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top