skip to Main Content

Ο Απόστολος Μητρόπουλος είναι ο δημιουργός της χαρακτηριστικής σειράς με έμβλημα τη MinnieInHeels

Ο Απόστολος Μητρόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της χώρας μας. Κάθε κολεξιόν του είναι και μια νέα πρόταση.

Σχεδιάζει δε όλα όσα πρέπει να υπάρχουν σε μια γκαρνταρόμπα, t-shirts, φούτερ, καπέλα, τσάντες, φόρμες και ζακέτες που απευθύνονται σε κάθε ηλικία και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Φαρδιές και άνετες γραμμές που υπόσχονται να αλλάξουν την καθημερινότητά σου.

Υπάρχει ακόμα μια μικρή σειρά για βρέφη και παιδικά αλλά και τα κλασικά καφτάνια με τα χαρακτηριστικά μου prints. Μέρος αυτής της ιδέας είναι η πλειοψηφία των προϊόντων να είναι οικονομικά προσιτή ώστε να μπορεί να τα αγοράσει ο κόσμος εύκολα.

 

Δεν υπάρχει επώνυμη Ελληνίδα που να μην έχει φορέσει ρούχα του. Μεταξύ αρκετών είναι η Τζένη Μπαλατσινού,  η Σάσα Σταμάτη και η Κατερίνα Στικούδη.

Αγαπά τα σλόγκαν που είναι ευθύβολα και φέρουν ένα μήνυμα ακόμα και αν εκφράζεται με χιούμορ ή κυνισμό. Αγαπημένο του είναι το «Fashion has changed».

Ο Απόστολος Μητρόπουλος είναι ο δημιουργός της χαρακτηριστικής σειράς με έμβλημα τη MinnieInHeels, την οποία εμπνεύστηκε από την εμφάνιση της Τζόαν Κρόφορντ στην ταινία Mildred Pierce.

Από την αρχή της καριέρας του έγινε γνωστός στο εξωτερικό και ήδη το 2001 παρουσίαζε την κολεξιόν του στο Carousel du Louvre στο Παρίσι. Συνεργάστηκε στενά με την Patricia Field με τις δημιουργίες του να πωλούνται στο εμβληματικό κατάστημά της στη Νέα Υόρκη. Η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια αλλά τώρα φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συνεργαστούν: Ο Απόστολος Μητρόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας σχεδιαστής που θα δει ρούχα του να φιλοξενούνται στην θρυλική boutique της Patricia Field στη Νέα Υόρκη.

Ρούχα του επίσης θα βρείτε στο pop up store στη Μύκονο αλλά και στο Dover Street Market. Δεκάδες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δημιουργίες του στην γκαρνταρόμπα τους -μεταξύ τους η Miley Cyrus, η Debi Mazar και η Paris Hilton.

Όλα τα αντικείμενά του πωλούνται και ηλεκτρονικά μέσω του www.apostolosm.com με free express shipping για αγορές άνω των 80euro για την Ελλάδα.

 

Διεύθυνση.  Ελευθέριου Βενιζέλου 23,
17235, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα

Email. eshop@apostolosm.com

Τηλ. +30 210 9797907

 

https://apostolosm.com/

Instagram: https://www.instagram.com/apostolosmitropoulos/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=Apostolis+Mitropoulos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top