skip to Main Content

Φωτεινή Βλαχάκη: Η βραβευμένη blogger του FMartini είναι η… φωτεινή πλευρά της ζωής, όπως & οι ιστορίες της!

Είναι νέα, όμορφη, έξυπνη και με θετική αύρα. Είναι η Φωτεινή Βλαχάκη και είναι η δημιουργός του βραβευμένου theFMartini.com, ενός lifestyle blog στο οποίο παρουσιάζει την πιο… φωτεινή πλευρά της ζωής.

Στο blog της, η Φωτεινή συγκεντρώνει ξεχωριστό υλικό μέσα από προσωπικές της εμπειρίες και συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να παρουσιάσουν ξεχωριστές ιστορίες. Μεταξύ αυτών και οι Απόστολος Αποστολάκης, Έλληνας Start up Entrepreneur, John Paul De Joria, ιδρυτής της Tequila Patron, Ευγενία Νιάρχου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πολλοί άλλοι.

Αφορμή για τη δημιουργία του FMartini ήταν η ανάγκη της να εκφραστεί για πράγματα που την ευχαριστούσαν και την γέμιζαν περιέργεια. Όμως, ποτέ δεν φαντάστηκε ότι ένα τόσο αγαπημένο χόμπι θα γινόταν δουλειά.

Το όνομα δε, του blog προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματός της “F” και τα Martini cocktails, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, αφού της θυμίζουν χαρούμενες στιγμές και ατελείωτες συζητήσεις με τις φίλες της.

Μέσα από το FMartini η Φωτεινή Βλαχάκη επιδιώκει να προβάλλει τις ιστορίες επιτυχημένων και ταλαντούχων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, αλλά και δημιουργικά και επιχειρηματικά projects, που προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο και αξίζουν να προβληθούν.

Η Φωτεινή γράφει και αρκετά editorials βασισμένα σε προσωπικές της εμπειρίες και ανησυχίες, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις ή με συναισθηματικά ζητήματα.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πορείας του FMartini ήταν η βράβευσή του από τα  Marie Claire awards, ήδη στον πρώτο μήνα που βγήκε στον ιντερνετικό «αέρα».

Μπείτε στο TheFmartini για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την Φωτεινή Βλαχάκη ή ακολουθήστε την στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top