skip to Main Content

Γιάννης Αλεξανδρίδης: Ποιος είναι ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός που παρουσιάζει ακόμα και το BBC (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δρ. Γιάννης Αλεξανδρίδης είναι ελληνικής καταγωγής πιστοποιημένος  πλαστικός χειρουργός με ειδίκευση και μακρόχρονη πείρα  στην αισθητική χειρουργική με έμφαση στις χειρουργικές επεμβάσεις  αναδόμησης του προσώπου.

Ο Δρ. Αλεξανδρίδης είναι πιστοποιημένος χειρούργος  από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. και το Ελληνικό Συμβούλιο Πλαστικής Χειρουργικής.

Το 2001, ο Δρ. Γιάννης Αλεξανδρίδης ίδρυσε την κλινική Halrey 111 στην οδό Χάρλεϋ 111 στο Λονδίνο και είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της κλινικής.

Επίσης ο Δρ. Γιάννης Αλεξανδρίδης είναι ο δημιουργός του brand “111 Skin “ που αντιπροσωπεύει τις κρέμες που ξεκίνησε να φτιάχνει ο Δρ. Αλεξανδρίδης με σκοπό να βοηθήσει τους ασθενείς του στην μετεγχειρητική φάση και όχι προς πώληση.

Γρήγορα οι κρέμες αυτές έγιναν διάσημες και απέκτησαν τεράστια απήχηση. Είναι μια από τις top selling εταιρίες καλλυντικών στην Αγγλία και  είναι πολλές οι  celebrities που επισκέπτονται την κλινική και τις αγοράζουν.

Ο Δρ. Αλεξανδρίδης είναι διάσημος και πολλές φορές του έχει ζητηθεί να μιλήσει για τη δουλειά του και για την ανάπτυξη της αισθητικής χειρουργικής από διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το Vanity Fair  η The Guardian και η Daily Mail

Ακόμα και το BBC ζήτησε από τον Δρ. Γιάννη Αλεξανδρίδη να μιλήσει για την δουλειά του και την εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top