skip to Main Content

Η style influencer Νάνσυ Σπαθή είναι ο ορισμός της κομψότητας – Πάνω από 75.000 instagram followers & γίνε κι εσύ

Αυτό το κορίτσι είναι εκθαμβωτικό, στυλάτο, λαμπερό και λάτρης της μόδας. Δεν το λέμε έτσι για να το πούμε, αλλά είναι πραγματικά από τις περιπτώσεις εκείνες των fashion bloggers που έχει άποψη πάνω στην μόδα και δεν αντιγράφει απλώς τις προβαλλόμενες τάσεις.

Την λένε Νάνσυ Σπαθή, η ομορφιά της είναι μοναδική και οι φωτογραφίες της fabulous. Κομψότητα, λάμψη, αλλά και απλότητα συνδυάζονται αρμονικά σε ό,τι ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, και θα την βρείτε να ακολουθείται από 75.100 followers.

Είναι ένα μοναδικό κορίτσι που σίγουρα θα το χαρακτήριζες fashion icon για τις προσεγμένες στιλιστικές της επιλογές και τις φωτογραφίες της που πραγματικά παραπέμπουν σε editorial περιοδικού. Η Νάνσυ λατρεύει το μαύρο χρώμα που το εντάσσει σε πολλές από τις εμφανίσεις της, αποφεύγοντας όμως να γίνει προβλέψιμη. Εμπνέεται πολύ από την καθημερινότητα και δημιουργεί outfits που θα μιλήσουν στην καρδιά κάθε εργαζόμενης γυναίκας. Ψηλόμεσα παντελόνια κυριαρχούν, καθώς κολακεύουν κάθε σιλουέτα, όπως και skinny jeans που είναι must για όλες μας τις εμφανίσεις.

Κι επειδή η καθημερινότητα θέλει και άνεση θα την δεις να έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις casual γκρι oversized φόρμες και στα αθλητικά παπούτσια. Casual μεν, sexy δε και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots θα πετύχουν τον στόχο αυτό πόσω μάλλον αν τα συνδυάσεις με δερμάτινα rock jackets ή mini φορέματα τότε έχεις απογειώσει το look που έχεις δημιουργήσει.

Στο blog της, Νansoumou.com, γράφει για μόδα και νέα στο χώρο, καθώς και για οτιδήποτε cool μπορεί να αποτελέσει έμπνευση. Το ταξίδι της στον χώρο της μόδας ξεκίνησε το 2013 και ως γνήσια fashion junkie μας παρουσιάζει τα πάντα γύρω από τη μόδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μην περιμένεις λεπτό για να την κάνεις follow στο Instagram και να μπεις στο Νansoumou.com!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top