skip to Main Content

Made in Greece η Καλλιρρόη Τζιαφέτα που κάνει καριέρα στο Βollywood: O γάμος & το διαζύγιο με τον Iνδό καλλονό πρωταγωνιστή – Το Netflix & η ζωή στην Βομβάη

Η Ελληνίδα ηθοποιός Καλλιρρόη Τζιαφέτα ζει εδώ και 2,5 χρόνια στο Νέο Δελχί.

 

 

 

 

 

Αφησε τη Δύση και το Λονδίνο, όπου εργαζόταν, από έρωτα, γιατί παντρεύτηκε τον γνωστό στο Μπόλιγουντ ηθοποιό Γκουλσάν Ντεβάια.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνις σύμφωνα με το filmibeat χώρισε με τον σύζυγό της τον Απρίλιο του 2020 μετά από 8 χρόνια γάμου. Σε δήλωση του ο επίσης ηθοποιός Γκουλσάν είχε πει: ” Το διαζύγιο ήταν συναινετικό! Και οι δύο είμαστε εντάξει. Δεν κάνουμε κάποια στα ΜΜΕ, επειδή ο γάμος μας είναι ιδιωτικό μας θέμα.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2012, με τους δύο τους να φαίνονται όλα αυτά τα χρόνια τόσο ερωτευμένοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H καριέρα της και οι σπουδές

Η Καλλιρόη Τζιαφέτα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα Θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έπειτα μετακόμισε στην Ινδία όπου και πήρε μέρος στις πρώτες τις ταινίες.

‘Εχει συμμετάσχει στα εξής έργα του Bollywood: Hunterrr(2015), Dil Dhadakne Do (2015), The Ashram (2018) και Omerta (2017).  

 

 

 

 

”Δεν υπήρχαν ρόλοι για μένα υπήρχαν ρόλοι του τύπου μπαίνει μέσα μία ξένη με μπικίνι φιλιέται με τον κεντρικό ήρωα, φεύγει. Αυτό είναι όταν πρόκειται για ξένες γυναίκες” , λέει η Καλλιρόη Τζιαφέτα στα ΝΕΑ.

”Ξεκίνησα να κάνω εργαστήρια τα οποία πήγαν πολύ καλά και τώρα τέσσερα χρόνια διδάσκω σερί”. 

To Νetflix και το θέατρο 

H ηθοποιός μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει και πολύ καλές προτάσεις για ρόλους στο Netflix. Έχει δεχτεί προτάσεις για τη σειρά ”Βard of Blood” του Netflix και το ”State of  Siege: Τemple Attack” .

Παρόλα αυτά η μεγάλη της αγάπη παραμένει το θέατρο. ”Η φιλοδοξία μου ήταν να ξεκινήσω να κάνω τις δικές μου δουλειές στο θέατρο. Είχα ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με το National Centre of performing Arts για ένα έργο που ήθελα να ανεβάσω το οποίο είναι βέβαια ελληνικό. Θέλω να δείξω στους ινδούς ότι η ελληνική τραγωδία θα φύγει παγκόσμια ζητήματα” καταλήγει στην συνέντευξή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top