skip to Main Content

Ο Έλληνας σεφ που θα ετοιμάσει το γάμο της χρονιάς Πρίγκιπα Χάρι-Μέγκαν τα λέει όλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ημερομηνία πλησιάζει και τα διεθνή μέσα είναι στραμμένα στον “γάμο της χρονιάς”, που δεν είναι άλλος από αυτόν του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μάρκλ.

Κι ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στις λεπτομέρειες του πριγκιπικού γάμου,  μαθαίνουμε ότι το τραπέζι του γάμου θα έχει “άρωμα Ελλάδας”.

Ο Έλληνας σεφ που θα επιμεληθεί το μενού του πριγκιπικού γάμου Νίκος Κουλούσιας μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και τη Νικολέτα Σφακιανάκη για τις προετοιμασίες που όπως είπε έχουν πάρει κυριολεκτικά «φωτιά», μιας και πολυπληθής ομάδα ατόμων «σβήνει και γράφει» στο μενού για το τελικό αποτέλεσμα.

Ιδιαιτερότητες, προτιμήσεις, αλλά και υψηλού επιπέδου απαιτήσεις καθιστούν την προετοιμασία άκρως απαιτητική, ενώ όπως αποκαλύπτει ο σεφ το άγχος αποτελεί μέρος της δουλειάς, όπως αναφέρει το Νέα Κρήτη

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

Ο Νίκος Κουλούσιας αποκαλύπτει στην εκπομπή ότι το κρητικό λάδι βρίσκεται στη λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ενώ μοιράζεται μαζί μας πως είναι να μαγειρεύει για προσωπικότητες όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν και αποκαλύπτει τον πιο απαιτητικό του… πελάτη!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top