skip to Main Content

Χρυσούλα Μανίκα: Τravel blogger από… κούνια – Τώρα μιλούν γι’αυτήν BBC Travel & CCN Travel

Αυτό το κορίτσι είναι παθιασμένο μετα ταξίδια και το δηλώνει ευθαρσώς! Πως; Μέσα από το ίδιο της το blog ου έχει ονομάσει travelpassionate.com. Το όνομά της είναι Chrissy, δηλαδή Χρυσούλα Μανίκα και λατρέυει να σχεδιάζει ταξίδια στην Ευρώπη, που έχουν πάντοτε μία πιο luxury και κοσμοπολίτικη αισθητική.

Στα ταξίδια της θα ψάχνει πάντοτε να ζήσει κάτι το διαφορετικό, εμπειρίες που δεν είναι συνηθισμένες και έχουν να κάνουν με την ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου, με τη γαστρονομία, τις τέχνες, την ιδιαίτερη κουλτούρα του και τον πολιτισμό.

Πως όμως αποφάσισε να γίνει travel blogger και μάλιστα μία από τις πιο δημοφιλείς; Αν την ρωτήσεις θα σου απαντήσει ότι αυτή η ανάγκη ήταν κάτι που γεννιόταν σιγά σιγά μέσα της ήδη από πολύ μικρή ηλικία, τότε που ταξίδευε συνεχώες σε Κρήτη και Λήμνο για να περάσει λίγο χρόνο με τις γιαγιάδες της.

Στην ηλικία των 8 έκανε το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό και ο πρώτος της προορισμός ήταν η Ιταλία. Το επόμενο ταξίδι ήρθε 3 χρόνια αργότερα σε έναν πιο ιδιαίτερο προορισμό, στην Κένυα και στην συνέχεια ήρθε και η Αίγυπτος.

Το να ετοιμάζει βαλίτσες και να ταξιδεύει διαρκώς σε διαφορετικούς προορισμούς είναι κάτι απολύτως φυσικό για την Chrissy, που δεν κουράζεται ποτέ να γίνεται κυνηγός νέων εμπειριών. Μέχρι στιγμής έχει κατορθώσει να ταξιδέψει σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ πάντα θα έχει μία βαλίτσα έτοιμη να περιμένει για το επόμενο ταξίδι.

Travel lovel και instagram influencer, αφού το προφίλ της έχει ξεπεράσει τους 26 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ αναφορές στη δουλειά της έχουν κάνει διεθνή μέσα, όπως το BBC Travel, το CCN Travel και άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I could sit there and enjoy the view forever! Chania is perfect this time of year!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysoula Manika (@travelpassionateblog) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today we explored the White Mountains in Western Crete with @safari_adventures_greece We drove off road through olive groves, vineyards and picturesque villages. It was an amazing day as we saw a different and wilder part of Crete. Have you been?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysoula Manika (@travelpassionateblog) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Enjoying our stay at the Klarov hotel in Prague. Each room is inspired by a different singer or band who has performed in Prague recently. As you can see we are staying at the Robbie Williams room who happens to be my favourite singer.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysoula Manika (@travelpassionateblog) στις

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top