skip to Main Content

Βίντεο: Ο αγαπημένος μας και πολυταξιδεμένος Μάνος Λιανόπουλος ετοιμάζει το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα- Θα είμαστε εκεί!

Ο Μάνος Λιανόπουλος είναι “φύσει και θέσει” ταξιδευτής. Η περιπέτεια κυλάει στο αίμα του και η εξερεύνηση νέων τόπων είναι γι’ αυτόν το “αλάτι της ζωής” και μια δραστηριότητα που δεν μπορεί να απαρνηθεί.

Ως έμπειρος και γνήσιος ταξιδιώτης λοιπόν κάθε φορά που θέλει να μας συστήσει έναν τόπο, γίνεται ο καλύτερος ξεναγός και μας παρασύρει στην περιπέτεια σαν να ήμασταν εκεί.

Με τα υπέροχα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του , tripment στο you tube, και τις περιγραφές στο tripment.net, μοιράζεται μαζί μας με μοναδικό τρόπο τις συναρπαστικές του εμπειρίες.

Με έναν απολογισμό του 2017 να μετράει δεκάδες ταξίδια σε όμορφα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού και με στόχο το 2018 να τα αυξήσει (του το ευχόμαστε), αυτή τη φορά ετοιμάζει κάτι μοναδικό: Μια μεγάλη γιορτή για όσους αγαπούν το ταξίδι: Το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το Travel Fest που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, 21 και 22 Απριλίου του 2018, ξεκίνησε όπως όλα τα ωραία πράγματα από την ιδέα της δημιουργίας.

Τι σκέφτηκε να δημιουργήσει ο Μάνος;

Έναν κόμβο δικτύωσης και επικοινωνίας για όλους εμάς που αγαπάμε τα ταξίδια, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια.

• Ένα φεστιβάλ με διαδραστικές παρουσιάσεις ιδιαίτερων προορισμών, μέσω των οποίων έμπειροι ταξιδευτές θα μας εμπνεύσουν και θα μας παρακινήσουν να βιώσουμε ανάλογες εμπειρίες.

Έναν εκθεσιακό χώρο για προϊόντα που σχετίζονται με το ταξίδι και τις δραστηριότητες.

• Έναν χώρο, στον οποίο θα ενημερωθούμε για ταξιδιωτικές υπηρεσίες, προτάσεις από γραφεία και δράσεις που πραγματοποιούνται στους διάφορους προορισμούς.

Έχουμε πολλούς λόγους να πάμε και ο σημαντικότερος είναι ότι εκεί θα διοργανώσουμε το επόμενο μας ταξίδι.

Ακούστε τι λέει ο ίδιος ο Μάνος για το Travel Fest στο video και…. ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Στο Travel fest, θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους 12 έμπειροι ταξιδευτές που κυριολεκτικά έχουν φτάσει μέχρι την άκρη της γης.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top