skip to Main Content

Η “Μεγάλη Βρετάνια” στη χρυσή λίστα του Conde Nast Traveller για το 2018 (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο έγκριτα ταξιδιωτικά περιοδικά του κόσμου, το Conde Nast Traveller, συμπεριέλαβε το πολυτελές αθηναϊκό ξενοδοχείο  “Mεγάλη Βρετάνια”, στη χρυσή λίστα  με τα καλύτερα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο.

Κάθε χρόνο οι ταξιδιωτικοί συντάκτες του αμερικάνικου cntravelerεκδίδουν μια λίστα με τα αγαπημένα τους καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, από διάφορα μέρη του πλανήτη. Φέτος, η λίστα τους περιλαμβάνει ξενοδοχεία στις 6 ηπείρους και σε 54 χώρες και πρόκειται για ξενοδοχεία που οι ίδιοι αγαπούν να επιστρέφουν και τα ονειρεύονται όταν γυρίζουν σπίτι τους. Με λίγα λόγια, είναι κατά τη γνώμη τους τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Όσον αφορά την Ελλάδα, το καλύτερο ξενοδοχείο κατά τους συντάκτες του cntraveler είναι η Μεγάλη Βρεταννία στο κέντρο της Αθήνας, το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, ιστορικό ορόσημο στην καρδιά της Αθήνας με βραβευμένο Spa και εστιατόριο με roof garden και θέα στην πόλη, από την πλατεία Συντάγματος.

Βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης από το 1874 και η διαμονή εκεί, στα κλασικά αρχοντικά δωμάτια με τα μαρμάρινα μπάνια, κοστίζει από 350 ευρώ τη βραδιά.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 10/1/2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top