skip to Main Content

Conde Nast Traveller: Η Αθήνα ανάμεσα στους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το Νοέμβριο (φώτο)

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά στο Ηνωμένο βασίλειο και αυτό σημαίνει ότι το μουντό βροχερό τοπίο και το σκοτάδι ήρθαν ξανά στη ζωή των κατοίκων.

Υπάρχουν αυτοί που θέλουν το Νοέμβριο να ξεφύγουν από το χειμωνιάτικο τοπίο και να επισκεφτούν μέρη, στα οποία δεν θα χρειάζεται καν να φορέσουν παλτό.

Άλλοι πάλι θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια σε παγωμένες απέραντες εκτάσεις που θα τους βάλουν για τα καλά στο κλίμα του χειμώνα.

Ο διεθνής ταξιδιωτικός οδηγός Conde Nast Traveller προτείνει στους αναγνώστες του τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το μήνα Νοέμβριο.

Ανάμεσα στα 25 πιο όμορφα μέρη του κόσμου που αξίζει κανείς να επισκεφτεί για χειμερινές διακοπές, βρίσκεται η Αθήνα , στη θέση 20.

Σύμφωνα με το συντάκτη του άρθρου η Αθήνα είναι ιδανικός προορισμός για μία χειμωνιάτικη απόδραση καθώς η ζωηρή νεολαία δίνει ζωή στην ιστορική πόλη και νεοσύστατες επιχειρήσεις , έρχονται μετά την περίοδο της κρίσης να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Θέατρα,  μουσεία, γκαλερί τέχνης, όμορφα μπαρ και εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών, έχουν ανοίξει στο κέντρο της πόλης και είναι υπόσχονται διασκέδαση στον επισκέπτη της πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Ο καιρός το Νοέμβρη στην Αθήνα είναι ιδανικός για να επισκεφτεί κάποιος την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα καθώς δεν κάνει πολύ ζέστη , αλλά ο ήλιος εξακολουθεί να λάμπει στον γαλάζιο αττικό ουρανό.

Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι το Νοέμβρη έχει μειωθεί ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη και έτσι η περιήγηση σας στην Αθήνα θα είναι ευχάριστη και άνετη, αναφέρει το Conde Nast Traveller στο άρθρο του.

Η λίστα με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το μήνα Νοέμβρη έχει ως εξής:

  1. Λισαβόνα, Πορτογαλία

2. Σαγιουλίτα, Μεξικό

3 Ισλανδία

 

4 Βαλέτα, Μάλτα

5 Αίγυπτος

6 Κούβα

7 Παταγονία

8 Μιανμάρ

 

9 Αιθιοπία

10 Βερμπιέρ, Ελβετία

11 Γιούκον, Καναδάς

 

12 Φοίνιξ, ΗΠΑ

13 Ανταρκτική

14 Κολοράντο, ΗΠΑ

15 Σεούλ, Νότια Κορέα

16 Ανδαλουσία, Ισπανία

17 Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Καραϊβική

 

18 Εσαουίρα, Μαρόκο

19 Νέα Ζηλανδία

20 Αθήνα, Ελλάδα

21 Λας Βέγκας και Γκραντ Κάνιον, ΗΠΑ

22 Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

23 Ομάν

24 Χονγκ Κονγκ

25 Νεπάλ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top