skip to Main Content

Σέριφος: Στην ωραιότερη Κυκλαδίτικη χώρα, μαγαζάκι – κόσμημα του Δημήτρη Ντάσιου με ρούχα και αξεσουάρ του πουλιούνται ακόμη και στο Μονακό – Χειροποίητα και χρώματα όλης της γης! (Φωτό)

Αν βρεθείτε τούτο το καλοκαίρι στη Χώρα της Σερίφου μην παραλείψετε να μπείτε στο πολύχρωμο μαγαζάκι του ηθοποιού – καλλιτέχνη κοσμημάτων, αξεσουάρ και φανταστικών ρούχων Δημήτρη Ντάσιου.

Ένας ταλαντούχος ηθοποιός που πιάνουν τόσο πολύ τα χέρια του ώστε τα ολοκέντητα μπουφάν με την υπογραφή του μοσχοπουλιούνται σε exclusive boutiques του εξωτερικού ενώ τα υπερμεγέθη θεατρικά κοσμήματα του από απλά υλικά φιγουράρουν σε λαιμούς κυριών με πραγματικό γούστο και όχι ξιπασμένες νεόπλουτες που μόνο τα μπριγιάν τους κάνουν κλικ.

Στη μίνιμαλ Χώρα της Σερίφου άνοιξε αυτή την κοκκινοπορτοκαλοκίτρινη miniboutique όπου η αισθητική και η φίνα άποψη του Έλληνα δημιουργού περισσεύουν.

Πλάι του το Αερικό ένα μπαράκι όνομα και πράγμα, με θαμώνες Έλληνες και Γάλλους που αγαπούν την απλότητα αυτού του νησιού.

Δημήτρης Ντάσιος / Who is Who

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, πριν ξεκινήσει τις σπουδές του στην υποκριτική και στο κλασικό τραγούδι, χτίζοντας μια μακρόχρονη καριέρα δίπλα στα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Showbiz. Έχοντας πάντα ένα παθιασμένο ενδιαφέρον για τις Καλές και Διακοσμητικές Τέχνες, ο Δημήτρης βρήκε στο σχέδιο κοσμημάτων την τέλεια έκφρασή του τόσο για την καλλιτεχνική του φύση όσο και για τις αισθητικές του αρχές. Έτσι σιγά-σιγά σχεδίαζε κοσμήματα που αντανακλούσαν και επιβεβαίωναν το προσωπικό στιλ και την ιδιαίτερη τεχνική του δημιουργώντας μοναδικά και πρωτότυπα σχέδια με δυναμικές φόρμες και μορφές. Οι δημιουργίες του είναι απολύτως χειροποίητες και συνδυάζουν μοναδικά τις διαφάνειες, τα έντονα χρώματα και τις λάμψεις δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Ντάσσιος παρουσιάζει τις συλλογές του στο Αthens Fashion Week, αλλά και στο Daniele Ghiselli Showroom στο Μιλάνο και στο No Season στο Παρίσι, ενώ τόσο η συλλογή κοσμημάτων του όσο και αυτή με τα jean τζάκετ διατίθενται σε σημαντικές μπουτίκ σε όλο τον κόσμο.

Ειρήνη Νικολοπούλου

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 15 Αυγούστου 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top