skip to Main Content

Aventador Prime Meat House: Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία με μότο «από το χωριό στο σπίτι σας» σε έναν πολυχώρο 1.700 τ.μ. στα Μελίσσια

Τα βόρεια προάστεια καλωσόρισαν πριν λίγο καιρό το Aventador Prime Meat House, ένα project που εισπράττει ήδη διθυραμβικές κριτικές για το «πάντρεμα» διαφορετικών στοιχείων που το κάνουν μοναδικό.

Ένας πολυχώρος 1.700 τ.μ. στα Μελίσσια που φέρει την υπογραφή της Φάρμα Κατερίνα, ήρθε για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία από την αγορά ως την κατανάλωση.

Πρώτη εντύπωση δημιουργεί το πρότυπο κρεοπωλείο-deli του χώρου, στο οποίο θα βρείτε καθημερινά αγνά κρέατα ασύγκριτης νοστιμιάς αλλά και παρασκευάσματα για ένα γρήγορο, θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Το κρεοπωλείο διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα σε κρέατα ξηράς ωρίμανσης, με τις ατόφιες γεύσεις τους και τις ανάμεικτες μυρωδιές. Το καλύτερο είναι ότι ό,τι αγοράσετε μπορεί να ψηθεί μπροστά σας στο Real Grill με μία σας και μόνο επιθυμία.

Η εμπειρία του Aventador Prime Meat House όμως δεν σταματά εδώ, αφού στους δυο πρώτους ορόφους εκτός από το διαλεκτό κρεοπωλείο- deli, βρίσκουμε και εξαιρετικό φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ με την υπογραφή των Hand Pickers Coffee Roasters.

Εκτός όμως απο τις γευστικές εμπειρίες, το Aventador Prime Meat House παίζει και ανάμεσα σε πολλές premium κατηγορίες γεύσης, ροφημάτων και cocktails. Πιο πρόσφατη προσθήκη στο ταμπλό των summer προτάσεων του, είναι το εντυπωσιακό roof garden, με την Αθήνα στο πιάτο.

Υπεύθυνος για τις συνοδευτικές γεύσεις είναι ο ταλαντούχος chef Γιάννης Στανίτσας, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σειρά από παιχνιδιάρικα finger food, που ταιριάζουν άψογα με τις πρωτότυπες και φευγάτες συνταγές cocktails, του βραβευμένου bartender Δημήτρη Παπαιωάννου.

Η ολιστική εμπειρία συνεχίζεται στο κομψό εστιατόριο του ισογείου, το “The Cellar House”, εκεί όπου το μενού κινείται σε ελληνικά πιάτα, με ισπανικές επιρροές, εστιασμένα στο ποιοτικό κρέας.

Καλό Σαββατοκύριακο!!! 😀😎 Είτε το μεσημεράκι είτε το βράδυ ελάτε με την οικογένειά σας, τους φίλους σας και οποίους αγαπάτε στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του ” The Cellar House” για να απολαύσετε μοναδικά πιάτα! ☎📞2182189436 . . . #aventador_prime_meat_house #aventador #restaurant #lunch #dinner #the_cellar_house #gastrotavern #steakhouse #weekend #timetorelax #family #friends #foodlovers #foodporn #food #delicious #instaday #f2f #lfl #l2l # #followme #taste #like4like

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aventador Prime Meat House (@aventador_prime_meat_house) στις

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια – Τηλ. 2182189436-8

www.aventador.grfacebook / instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top