skip to Main Content

Bahar: Προσιτή πολυτέλεια στο νέο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Ο υπέροχος συνδυασμός της εξωτερικής ζωντάνιας της συμπρωτεύουσας και της εσωτερικής γαλήνης του Bahar Boutique Hotel, προσφέρει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή και απολαυστική εμπειρία.

Δεν είναι τυχαία αυτή η κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον ξενοδοχειακό κλάδο της Θεσσαλονίκης, αφού ο τουρισμός βρίσκεται σε σταθερή άνοδο και η πόλη φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερους  τουρίστες από τα Βαλκάνια, την Τουρκία κι όχι μόνο.

Το Bahar Boutique Hotel άνοιξε τις πόρτες του για τους επισκέπτες του τον Απρίλιο. Πρόκειται για ένα νέο εντυπωσιακό boutique ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πλατεία Εμπορίου στα Άνω Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 500 μέτρων από την πλατεία Αριστοτέλους.

Το κτήριο που στεγάζεται το Bahar Boutique Hotel κατασκευάστηκε μεταξύ 1926 – 1931 και έως το 2008 στέγασε εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις.

Tρεις αδελφές, οι Βεροιώτισσες αδελφές Χρηστάκη, βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του Bahar Boutique Hotel

Οι αδελφές Χρηστάκη προέρχονται από εμπορική, φρουτεμπορική οικογένεια της Βέροιας και πριν μια δεκαετία, αποφάσισαν να επενδύσουν στην περιοχή των Άνω Λαδάδικων, εξαγοράζοντας το Bahar Boutique Hotel και ανακαινίζοντάς το πλήρως με σεβασμό στην ιστορία του και στα ιδιαίτερα διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του.

Το Bahar Boutique Hotel διαθέτει 16 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια (classic rooms, superior rooms, deluxe rooms, executive rooms) και αίθουσα πρωινού, εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη. Η αρμονική ισορροπία μεταξύ της αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα και του σύγχρονου εσωτερικού χώρου, αποτελεί την βάση της κομψότητας του Bahar Boutique Hotel.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική για όσους επισκέπτονται την πόλη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για αναψυχή.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Bahar Boutique Hotel στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο Facebook ή στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top