skip to Main Content

Gennadi Grand Resort στην Ρόδο: Πολυτέλεια, άψογη εξυπηρέτηση, απόλυτη θέα σε ένα ξενοδοχείο φιλικό στο περιβάλλον

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι περισσότεροι είμαστε με το ένα χέρι στη βαλίτσα και το άλλο στην πόρτα για να αποχαιρετίσουμε το γκρίζο της πόλης και να βρεθούμε σε μαγικά νησιά να κάνουμε αξέχαστες διακοπές. Αν δεν έχετε αποφασίσει όμως ακόμη που να πάτε κι αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ταξιδιωτών που επιζητούν άνεση, πολυτέλεια, ομορφιά στις εξορμήσεις τους τότε έχουμε την ιδανική πρόταση για εσάς. Το Gennadi Grand Resort στη Ρόδο είναι αυτό που ψάχνετε!

Σας προειδοποιούμε να ετοιμαστείτε για μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία διακοπών σε ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο φτιαγμένο για τους λάτρεις του ήλιου, της θάλασσας και της ευχαρίστησης. Το Gennadi Grand Resort βρίσκεται σε μια ήσυχη, απομονωμένη παραλιακή τοποθεσία μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, με πράσινες στέγες, ιδιωτικές αυλές και καταπράσινους κήπους με θέα στον πανέμορφο κόλπο Γεννάδι.

Το Gennadi Grand Resort ανήκει στον όμιλο Lindos Hotel Group και είναι ένα ξενοδοχείο φιλικό και εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Χρησιμοποιεί αποδοτικά συστήματα διαχείρισης της ενέργειας και του νερού, το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης που είναι φιλικό στο περιβάλλον, ανακύκλωση, σύστημα διαχωρισμού απορριμμάτων καθώς και λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτό το οικολογικό θέρετρο πέντε αστέρων, που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη πολυτέλεια προσφέροντας ιδιωτικά δωμάτια και σουίτες με μοναδική αισθητική και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα εστιατόρια και τα μπαρ σερβίρουν γαστρονομικές απολαύσεις από νόστιμες αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ έως εξαιρετική διεθνή γκουρμέ κουζίνα. Το Κέντρο Spa & Ευεξίας προσθέτει στην εμπειρία σας περισσότερη χαλάρωση και αναζωογόνηση, ενώ στο Gennadi Grand Resort μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα συνέδριο ή έναν ρομαντικό γάμο ακόμα και έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος!

Χωριό Γεννάδι, Ρόδος, 85109
Tηλ: 2244029200
Fax: 2244029209
info@gennadigrandresort.com

Πληροφορίες: Gennadi Grand Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top