skip to Main Content

H Σαντορίνη ανάμεσα στους 8 μαγευτικούς προορισμούς του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Estee Lauder με την Expedia (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει μια περίοδος που όλοι οι άνθρωποι γίνονται απίστευτα όμορφοι. Αυτή δεν είναι άλλη από την περίοδο των διακοπών τους.

Την ώρα που τα μάτια μας που αντανακλούν τη λάμψη μιας λιμνοθάλασσας της Ταϊτής, τα χείλη μας  “γεύονται” το πορφυρό του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης ή τα μάγουλά μας  ακτινοβολούν τη χάλκινη λάμψη της Γαλλικής Ριβιέρας,  μεταμορφωνόμαστε . Στα πρόσωπά μας χαράσσονται  οι ιστορίες των τόπων που επισκεπτόμαστε.

Με αυτό το σκεπτικό η Expedia και η Estee Lauder, διοργανώνουν έναν μεγάλο διαγωνισμό, που θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν ένα ταξίδι σε 8 μαγευτικούς προορισμούς.

Οι προορισμοί που προφέρονται είναι επιλεγμένοι βάσει των εκπληκτικών εμπειριών διακοπών και πάνω σε αυτούς βασίσθηκε η ανοιξιάτικη κολεξιόν της Estée Lauder στη Β. Αμερική, Gift-With-Purchase του 2018. Οι προορισμοί της κολεξιόν, 8 στο σύνολο, βάσει των οποίων επιλέχθηκαν τα χρώματα των καλλυντικών, αποτέλεσαν έμπνευση της Founder Estée.Οι πελάτες που θα λάβουν μια αποκλειστική τσάντα με καλλυντικά και μια συλλογή με τα δημοφιλέστερα προϊόντα σε δείγματα, δωρεάν, μαζί με μια αγορά τους.

Ανάμεσα στα 8 ονειρικά μέρη του διαγωνισμού βρίσκεται και η Σαντορίνη. Το πιο ρομαντικό ελληνικό νησί με τα μυθικά ηλιοβασιλέματα τις επικές παραλίες, την κυριαρχία του λευκού και του μπλε,  το πανοραμικό μονοπάτι από τα Φηρά προς την Οία , την αρχαία πόλη του Πύργου με τους  αμπελώνες, την υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα τα μνημειώδη ηφαίστεια, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα , σύμφωνα με τους διοργανωτές του διαγωνισμού.

Προκειμένου να κερδίσουν ένα από τα οκτώ ταξίδια, οι υποψήφιοι πρέπει να μπουν στο διαγωνισμό (μέχρι και τις 13 Μαϊου 2018) μέσω κάποιου καταστήματος στις ΗΠΑ και του Καναδά και να λάβουν ένα αποκλειστικό δώρο από την Estée Lauder, δωρεάν με μια αγορά ύψους 37,5 δολαρίων.

Στη συνέχεια πρέπει να κοινοποιήσουν μια αυθεντική σέλφι από τον αγαπημένο τους προορισμό στο Instagram με το hashtag #esteexexpediacontest μαζί με ένα άλλο μοναδικό hashtag όπως #flymetobali, #flymetopalmbeach.Τέλος πρέπει να κάνουν tag @esteelauder και @Expedia.

Η λίστα με τους ονειρικούς προορισμούς έχει ως εξής:

Μπαλί

Palm Beach

Σαντορίνη

Santorini

Κάπρι

Capri

Γαλλική Ριβιέρα

French Riviera

Ταϊτή

Tahiti

Μαρόκο

Morocco

Riviera Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top