skip to Main Content

Η Ντίνα Νικολάου μεγαλουργεί γαστρονομικά για το 5αστερο Miraggio στην Χαλκιδική – Φώτο

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Clap the Restaurant, του Χρήστου και της Δέσποινας Σοκόλη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πέμπτη 11 Απριλίου, με πλήθος επωνύμων και γνωστών δημοσιογράφων, η διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου, ανακοίνωσε, τη συνεργασία της με τον Andrea Ragotis, δημιουργός του 5στερου Miraggio.

Μέσα από το νέο project του ξενοδοχείου με τον τίτλο «Miraggio Brand Chef», η διάσημη έχει ως κύριο στόχο τη προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας η οποία θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα. Θα ηγηθεί της κουζίνας του ξενοδοχείου – κολοσσού με 7 εστιατόρια, έχοντας στο πλάι της τον σεφ Σταμάτη Ελευθερίου και τον pastry chef Άγγελο Πουκαμισά! Παράλληλα, θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή.

H Nτίνα Νικολάου, διαθέτει μεγάλη γνώση των τοπικών προϊόντων της Χαλκιδικής, αφού επί 8 χρόνια, συμμετέχει στο KOUZINA, το κορυφαίο γαστρονομικό «φεστιβάλ» το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, και όπως δήλωσε: «Στόχος μου είναι να προσφέρω ελληνικό φαγητό και μοναδικά πιάτα σε διεθνείς πελάτες, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα όπου θα κυριαρχούν τα τοπικά προϊόντα. Φέτα Αρναίας, μέλι Σιθωνίας, ελιές Χαλκιδικής, μύδια Ολυμπιάδας… ακόμα και μαύρο χοίρο από το Αριστοτελικό βουνό».

Ο δημιουργός του Miraggio, Andrea Ragotis.

 

Antrea Ragotis και Ντίνα Νικολάου, παρουσιάζουν το νέο project «Miraggio Brand Chef».

 

Η Ντίνα Νικολάου

Η Marketing Director του Miraggio, Ksenia Andreeva, παρουσιάζει τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Ντίνα Νικολάου, Ksenia Andreeva, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης

Μαρία Μπακοπούλου, Ντίνα Νικολάου, Ksenia Andreeva, Χρήστος Νέζος | Βασίλης Ανδριτσάνος, Φίλια Μητρομάρα, Ντίνα Νικολάου, Ksenia Andreeva, Χριστίνα Αλεξίου

Ντίνα Νικολάου, Μαρία Λεμονιά, Andrea Ragotis | Σαλίνα Γαβαλά, Πάνος Σταματόπουλος, Ντίνα Νικολάου, Andrea Ragotis.

Γιάννης Βίτσας, Κωνσταντίνος Φόλιας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Nτίνα Νικολάου, Δημήτρης Δερμετζόγλου.

Ντίνα Νικολάου, Jean Marie Hoffmann (head chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα) | Ντίνα Νικολάου, Ειρήνη Νικολοπούλου.

Μαριάντα Πιερίδη, Ντίνα Νικολάου, Δημήτρης Κατριβέσης (Executive Chef – Fuga Restaurant)

Σάγια Τσαουσίδου, Ντίνα Νικολάου, Κατερίνα Μαρινάκη | Ντίνα Νικολάου, Νανά Δαρειώτη, Θάλεια Τσιχλάκη, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης.

Antrea Ragotis, Ντίνα Νικολάου, Θεόδουλος Παπαβασιλείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top