skip to Main Content

«Jasmine» για δροσερά κοκτέιλ σε αναπαυτικές μαξιλάρες με θέα τη θάλασσα της Σκιάθου – Τι άλλο να ζητήσει κανείς αυτό το καλοκαίρι;

Ένα all day στέκι για όσους θέλουν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το καφέ τους ή το cocktail τους στην Σκιάθο είναι το «Jasmine».

Από τα πρώτα καφέ-μπαρ που προτιμούν οι επισκέπτες του νησιού που θέλουν να περάσουν ξεχωριστές στιγμές, από το πρωί με ένα χαλαρό καφέ μέχρι το βράδυ που πέφτει το φως του ήλιου και τη θέση του παίρνουν τα δροσερά και νόστιμα κοκτέιλ του «Jasmine».

Ένας ιδιαίτερος χώρος που βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του νησιού, στο παλιό λιμάνι με τα πολλά σκαλιά και με μία ξεχωριστή διακόσμηση, αφού οι μεγάλες, αναπαυτικές μαξιλάρες βάζουν τους θαμώνες απευθείας σε καλοκαιρινή διάθεση. Η εκπληκτική δε θέα στη θάλασσα απογειώνει το όλο σκηνικό και υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Άλλωστε η Σκιάθος είναι ένα πανέμορφο νησάκι με αμέτρητα γραφικά δρομάκια, υπέροχη αρχιτεκτονική και χρώματα, ελληνικές γεύσεις και μυρωδιές.

Facebook: jasmine.skiathos
Instagram: @jasmine_skiathos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top