skip to Main Content

Αυτή είναι η υπέροχη βίλα στη Φολέγανδρο που “μάγεψε” ακόμα και τους Financial Times (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα, ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών και τα αφιερώματα στο διεθνή τύπο που αναφέρονται στους ελληνικούς προορισμούς και στα υπέροχα ελληνικά καταλύματα πληθαίνουν.

Αυτή τη φορά είναι οι Financial Times, που σε άρθρο τους “εξυμνούν” μια υπέροχη βίλα στην Φολέγανδρο.

Αν οι καλοκαιρινές διακοπές είναι συνέχεια στο μυαλό σας, και οι λιγότερο περπατημένες γωνιές της Ελλάδας είναι μέσα στις πιθανές επιλογές σας, τότε αυτή στην οποία πρέπει να απευθυνθείτε είναι η Ileana von Hirsch, γράφουν στο ένθετο «How To Spend It» οι Financial Times, αφιερώνοντας ένα ολόκληρο άρθρο στις μαγευτικές, ομολογουμένως, ιδιοκτησίες που διαχειρίζεται στη Μάνη και στη Φολέγανδρο.

Επισημαίνοντας ότι το κόστος ενοικίασης των δύο ολοκαίνουργιων κατοικιών στο fivestargreece.com ξεκινά από τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, οι FT υπογραμμίζουν ότι πρόκειται για δύο παραθεριστικές κατοικίες που προσφέρουν τα πάντα, η μία χτισμένη στην άγρια ομορφιά του τοπίου της Μάνης και η άλλη στο ανερχόμενο «αστέρι» των Κυκλάδων, στη Φολέγανδρο. Μάλιστα, η κατοικία της Φολεγάνδρου είναι η μοναδική πάνω στο νησί που διαθέτει ιδιωτική πισίνα. Και, όπως λέει η ίδια η κ. Hirsch, η κατοικία μπορεί να είναι μικρή, αλλά για την Φολέγανδρο είναι μεγάλη είδηση…

Η υπέροχη κατοικία στη Φολέγανδρο που ανήκει στην Ileana von Hirsch,  λειτουργεί σαν εξοχικό και παρά το σχετικά μικρό της μέγεθος, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες της. Παράλληλα διαθέτει μαγευτική θέα στην θάλασσα, ενώ είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνους που αναζητούν την ηρεμία και την ξεκούραση.

Τα χρώματα και τα υλικά του σπιτιού,  δείχνουν πλήρως εναρμονισμένα με το περιβάλλον που βρίσκεται. Ακόμα, αποτελείται από δυο επίπεδα και 4 υπνοδωμάτια, καθώς και 4 μπάνια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή παρέα.

Η εντυπωσιακή βίλα νοικιάζεται μέσω της  της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb, η οποία έχει κερδίσει χιλιάδες φίλους καθώς τα ιδιωτικά καταλύματα που προσφέρει κλέβουν τις καρδιές των επισκεπτών τους, με την αίσθηση οικειότητας που προσφέρουν, καθώς και με την αισθητική τους.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top