skip to Main Content

Λαχταριστά brunch, αλλά και lunch breaks καθημερινά στο Aethrion του Hilton Αθηνών

Το Hilton Αθηνών παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για brunch καθημερινά στο Aethrion, το κομψό all-day coffee & lounge bar που βρίσκεται στο lobby του ξενοδοχείου.

Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λαχταριστά pancakes με μέλι και μαστίχα, french toast με σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα φρούτα, τηγανητά αυγά σε μανιτάρια πορτομπέλο με τραγανό jamon serrano και αυγά ποσέ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και γραβιέρα Νάξου. Ξεκινήστε την ημέρα σας με μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Κόστα Ρίκα, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα από ελληνικά βότανα. Απολαύστε μια ζεστή σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και αλάτι Ιμαλαΐων ή ρόφημα λευκής σοκολάτας με μαστίχα και τριαντάφυλλο. Συνοδέψτε το brunch με ένα κοκτέιλ, όπως το Passion με ροζέ αφρώδη οίνο, αγγούρι και λικέρ βιολέτα ή το Mango Splash με prosecco, μάνγκο και bitters σοκολάτας.

Το Aethrion είναι ιδανικό σημείο συνάντησης, μια που διαθέτει μια γευστική πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ lunch break με υγιεινά σάντουιτς και σαλάτες ή να απολαύσετε φρέσκα κέικ και τάρτες με τον απογευματινό σας καφέ. Πολλοί είναι εκείνοι που το προτιμούν για να εργαστούν στο laptop τους καθώς διαθέτει ήρεμη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ειδικά εξοπλισμένο internet station.

Ύστερα από μια απαιτητική μέρα, μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι από την εκτεταμένη λίστα κρασιών του Aethrion που σερβίρονται με το σύστημα Coravin, διατηρώντας αναλλοίωτο το περιεχόμενο της φιάλης. Για να συνοδέψετε το κρασί σας, επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σπάνιων τυριών και αλλαντικών, όπως παλαιωμένο Beemster, Papillon Roquefort, Prossciutto di San Daniele, Chorizo αλλά και Κρασοτύρι από την Κω και Αθωνίτικο.

Το Aethrion είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ. Στον χώρο παρουσιάζεται η έκθεση “Infinity’s Edge” έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στo πλαίσιo της συνεργασίας με την γκαλερί THE BREEDER.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 2107281404 ή επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top