skip to Main Content

Made in Greece το Chalet Azania’s: Ατμόσφαιρα παραδοσιακού βουνίσιου εξοχικού «πνιγμένου» στα έλατα των Καλαβρύτων

Το Chalet Azania’s βρίσκεται σε μια μαγική γωνιά της ελληνικής φύσης, στα πανέμορφα Καλάβρυτα, ανάμεσα στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού και περιμένει όλους να τους φιλοξενήσει στους χώρους του και να τους χαρίσει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης.

Ένα μαγικό ξενοδοχείο δουλεμένο από ξύλο και πέτρα, ξεκίνησε τη λειτουργία του το χειμώνα του 2003 και συνεχίζει να εναρμονίζει απόλυτα την έννοια της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.

Ο ξενώνας συνδυάζει άψογες εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και μια μοναδική διακόσμηση που εμπνέει ζεστασία και φιλικότητα. Είναι ο χώρος όπου η υψηλή αισθητική συνυπάρχει με την ζεστασιά των αποχρώσεων, προσφέροντας ένα φιλόξενο καλωσόρισμα σε Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες.

Το Chalet Azania’s έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με εξαιρετικές υπηρεσίες, που αφήνουν τον κάθε επισκέπτη απόλυτα ικανοποιημένο. Όσον αφορά στη διαμονή διαθέτει ευρύχωρα διώροφα διαμερίσματα και σουίτες, όλα με παραδοσιακή διακόσμηση, άνετους καναπέδες και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Συνολικά διαθέτει επτά αυτόνομα διαμερίσματα, τα οποία είναι δύο επιπέδων και επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Διαθέτουν όλα αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, καθιστικό με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Ανάλογα με τον τύπο τους, τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο μέχρι τέσσερα άτομα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων απέχει μόλις 15χλμ. από το σαλέ και είναι πόλος έλξης των τουριστών και όσων λατρεύουν τα χειμερινά σπορ, ενώ το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος βρίσκεται σε απόσταση 2,4χλμ.

Για το τέλος αφήσαμε την εμπειρία στην σουίτα του Azania’s, που είναισίγουρο ότι θα μείνει αξέχαστη ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. Jacuzzi μέσα στο δωμάτιο με θέα την φύση των Καλαβρύτων, δίπλα από το λαμπερό τζάκι, με χαλαρή μουσική και το ρομαντικό φως των κεριών. Τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει κανείς…;

 

 

 

 

Chalet Azania’s / Facebook 
azanias Chalet Kalavrita
2ο χλμ. Καλαβρύτων – Χιονοδρομικού
Καλάβρυτα, Αχαΐα
+30 26920.29.100
 chalet@azanias.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top