skip to Main Content

Λαμπερά τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο ΚΠΙΣΝ: Γεύσεις & κρασιά δεμένα αρμονικά από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο – Μοναδική θέα προς τον Φαληρικό όρμο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/6 τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους φίλους του οι οποίοι απόλαυσαν γεύσεις και κρασιά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεμένες αρμονικά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη μοναδική θέα του χώρου προς τον Φαληρικό όρμο.

 

Το εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί κάθε Κυριακή άνοιξε τις πόρτες του στις 9/6, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, η Αίθουσα Δέλτα λειτουργεί ως χώρος εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Την επιμέλεια του χώρου, ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο URBAN SOUL PROJECT, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον Τάσο Γεωργαντζή.

ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

 

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΩ ΤΟΣΗ (THE KOMPANY), ΝΙΚΗ ΠΑΤΙΔΗ

Ο χώρος, εμπνευσμένος από το ΚΠΙΣΝ και την ελληνική φύση η οποία αντανακλάται στην κουζίνα του, συνδυάζει φυσικά υλικά αλλά περιλαμβάνει ακόμα και δέντρα, παραπέμποντας έτσι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί ευέλικτα να διαρρυθμιστεί όταν δεν λειτουργεί ως εστιατόριο, προκειμένου να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης που φιλοξενείται σε αυτόν.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ, ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Καθώς από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ωράριο του δ / Delta Restaurant έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΙ ΑΡΝΙΑΚΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

 

 

Συγκεκριμένα το δ / Delta Restaurant θα λειτουργήσει: Κυριακές 23/6 και 30/6 10.00-16.00: brunch, 16.00-01.00: à la carte Δευτέρα 24/6-Σάββατο 29/6 20.00-01.00: à la carte

 

Μάθετε περισσότερα για το δ / Delta Restaurant στο Facebook και το Instagram #deltasnfcc #deltarestaurant #snfcc #sundaysatdelta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top