skip to Main Content

Milos Cove: Ένα εμβληματικό πολυτελές resort στη Μήλο ιδανικό για νεόνυμφους, ζευγάρια & φίλους που επιθυμούν να απολαύσουν τις πιο stylish διακοπές

New entry στο όμορφο νησί της Μήλου, που υποδέχτηκε το νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Milos Cove (cove = λιμανάκι, ορμίσκος).  

Το πολυτελές ξενοδοχείο διαμερισμάτων βρίσκεται στην περιοχή Πούντα- Αγκάλη της Κώμιας στην Ανατολική Μήλο και είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας «Milos Cove E.E» Ελληνογαλλικών συμφερόντων.

Διαθέτει 42 σουίτες, βίλες με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Συνολικά διαθέτει  81 κλίνες και επιπλέον εστιατόριο, bar, μεγάλη πισίνα και γυμναστήριο.

Εμπνευσμένο από το ίδιο το νησί, τη μοναδική γεωλογία του και τις σπηλιές που σχηματίζονται από τους βράχους και μοιάζουν να απλώνονται σαν πέπλο απομόνωσης, το Milos Cove προάγει ένα πιο εκσυγχρονισμένο καταφύγιο, μια ολοκληρωμένη δομή ειδικά διαμορφωμένη για να αγκαλιάσει την ψυχή και το σώμα.

Αμφιθεατρικά σχεδιασμένο σε ξεχωριστά επίπεδα όπως ακριβώς η πολυεπίπεδη φύση της ψυχής, το Milos Cove δημιουργεί ένα παράλληλο κόσμο μεταξύ ύλης και πνεύματος, μεταξύ ενός θέρετρου και της ψυχής που έχει δικαίωμα στη χαλάρωση, στην ανάταση και στην αναγέννηση.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις. Το Milos Cove Inception Resort αιχμαλωτίζει την ουσία της μεσογειακής και αυθεντικής γευστικής παράδοσης των Κυκλάδων σε σύγχρονες γαστρονομικές δημιουργίες εμπνευσμένες απο τον ελληνικό και ιταλικό πολιτισμό.

Το Milos Cove ενδείκνυται για αποδράσεις στο ξεχωριστό νησί της Μήλου, σε ένα ξεχωριστό καταφύγιο που βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία με ιδιωτική παραλία. Ένα μοναδικό resort στη Μήλο που παντρεύει τη μινιμαλιστική απλότητα με το σύγχρονο design, παρέχοντας στους εκλεκτούς επισκέπτες αποκλειστικές υπηρεσίες και παροχές.

Ένα πολυτελές καταφύγιο που προσφέρει σπάνιες, συναρπαστικές και αναζωογονητικές εμπειρίες για επισκέπτες που αναζητούν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.

Info: Milos Cove / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top