Μόλις άνοιξε!!! To Four Seasons Astir Palace Hotel με απίθανες φώτο από τους πρώτους πελάτες & τους εργαζόμενους!

Screencapture Instagram Pgs Gr P Bvjzm1 Nqji 2019 03 31 10 57 29

Ένας θρύλος επέστρεψε! Το πολυαναμενόμενο Four Seasons Astir Palace Hotel, άνοιξε τις πύλες του στις 29 Μαρτίου.  Ο θρυλικός Αστέρας λειτουργεί ξανά, μετά από μία ριζική ανανέωση αλλά και ανακατασκευή που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Από τις 29 Μαρτίου  δέχεται τις κρατήσεις μέσω του site του Ομίλου. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα  περιλαμβάνει 303 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων 58 bungalows.

Εμπνευσμένο από την ιστορική αίγλη του αρχικού Astir Palace Hotel, το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 303 δωματίων που εκτείνεται σε  30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου στις ακτές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, είναι η πρώτη Four Seasons εμπειρία για την Ελλάδα.

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens φιλοδοξεί να δημιουργήσει και να προσφέρει νέα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας, που θα ανεβάσουν τον «πήχη» για το σύνολο του ξενοδοχειακού κλάδου. Στην ιστοσελίδα της fourseasons.com φιγουράρουν ήδη τα πρώτα νέα από την Αθήνακαι οι πρώτες παρουσιάσεις των υπηρεσιών που προσφέρονται, αλλά και αθηναϊκοί προορισμοί που μπορούν να επιλέξουν οι φιλοξενούμενοι του Four Seasons Astir Palace.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχόλια μέσω Facebook