skip to Main Content

Mythos Palace Resort: Το νέο «παλάτι» πάνω στη θάλασσα της Γεωργιούπολης – Θέα στο Κρητικό πέλαγος & πολυτέλεια

Χαιρόμαστε πολύ όταν μαθαίνουμε ότι ένα γνωστό, αλλά παλιό σχετικά ξενοδοχείο αναβαθμίζεται και επανέρχεται ανανεωμένο ώστε να προσφέρει τις καλύτερες διακοπές που θα μπορούσαμε να έχουμε. Σε μία τέτοια κίνηση προχώρησε και το ξενοδοχείο Mythos Palace Resort, στη Γεωργιούπολη των Χανίων, που επένδυσε στον εκσυγχρονισμό του και στην αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών του σε συνδυασμό και με την αλλαγή κατηγορίας από 4 σε 5 αστέρια.

Οι εργασίες αναβάθμισης στο ξενοδοχείο ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2017 και πλέον βρίσκεται στη διάθεση των ταξιδιωτών του νησιού, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του το ξενοδοχείο προχώρησε σε ριζικές αλλαγές και στην αναδιοργάνωση όλων των εξωτερικών χώρων, της πισίνας και της παραλίας. Ο εντυπωσιακός χώρος της υποδοχής σχεδιάστηκε με έναν εξαιρετικά μοντέρνο τρόπο για να προσφέρει την άνεση, τη γαλήνη και την πολυτελή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη που εισέρχεται για πρώτη φορά στο χώρο.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν ανακαινιστεί πλήρως και έχουν διακοσμηθεί με καινούργια έπιπλα, σχηματίζοντας μοντέρνους και φωτεινούς χώρους με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται κάθε απαιτητικός πελάτης. Τα μπάνια έχουν εξοπλιστεί με μοντέρνα έπιπλα που αναδεικνύουν κάθε γωνιά του χώρου. Η παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκε στους τοίχους και τα έπιπλα είναι γήινη, δημιουργώντας μια αέρινη διάθεση και αισθήσεις χαλάρωσης. Επίσης, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με safe boxes, ατομικό σίδερο με επιφάνεια σιδερώματος και με mini bars με αναψυκτικά και ποτά.

Στις ιδιαίτερες υπηρεσίες του ξενοδοχείου έχει ενταχθεί και ένα εστιατόριο ιταλικής κουζίνας το οποίο προσφέρει νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο πλαίσιο των premium all-inclusive παροχών.

Info: www.mythos-palace.gr / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top