skip to Main Content

Patio: Το ειδυλλιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» είναι ορισμός της υψηλής γαστρονομίας

Στο κομψό και σαγηνευτικό εστιατόριο Patio θα απολαύσετε γεύσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας που θα καταπλήξουν τον ουρανίσκο σας. Σε έναν ατμοσφαιρικό κι εκλεπτυσμένο χώρο, στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής επιμελείται και παρουσιάζει προσεκτικά δουλεμένα ελληνο-μεσογειακά πιάτα με έμφαση στην ποιότητα.

Στο Patio οι πρώτες ύλες παίζουν βασικό ρόλο, γι’ αυτό και είναι προσεκτικά διαλεγμένες από τη Margi Farm. Η ανώτερη ποιότητά τους δίνει τη δυνατότητα στον σεφ να ξεδιπλώσει το ταλέντο και τη φαντασία του και να δημιουργήσει μοναδικά πιάτα με εκλεπτυσμένη γεύση.

Στηριζόμενος στην εποχικότητα χρησιμοποιεί φρούτα, λαχανικά, βότανα και βρώσιμα λουλούδια από τη φάρμα του ξενοδοχείου (αγκινάρες, ντομάτες, μελιτζάνες, καλαμπόκια, πέταλα καπουτσίνου κ.α.), αναδεικνύοντας γεύσεις και αρώματα που κυριαρχούν σε κάθε εποχή.

Το εστιατόριο ακολουθεί τις γραμμές και τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου και λειτουργεί με αποκλειστικά 9 τραπέζια.

Το εστιατόριο προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία με γκουρμέ πιάτα που αντιπροσωπεύουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η κουζίνα μας. Επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς είναι η διάκριση ανάμεσα στα καλύτερα νέα εστιατόρια παγκοσμίως για το 2017, αλλά και ο Χρυσός Σκούφος 2018.

 

 

 

 

 

 

Ξεν. «The Margi», Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Tηλ. 2108929160
Website: www.themargi.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top