skip to Main Content

Πιάτα με φαντασία, καλαισθησία & ανώτερη ποιότητα στο Water Restaurant του «Sani Resort» στην Χαλκιδική – Οι γεύσεις του θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο σας

«Σαν την Χαλκιδική δεν έχει» θα ακούσεις πολλούς Θεσσαλονικείς να λένε και πως να μην υποστηρίζουν κάτι τέτοιο αφού όντως η Χαλκιδική είναι ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς. Τον τίτλο αυτόν τον έχει κατακτήσει δικαίως για τις μοναδικές παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά της, τις ατελείωτες επιλογές διασκέδασης, τα θαυμάσια αξιοθέατα και φυσικά τις αυθεντικές γεύσεις που προσφέρει απλόχερα σε όλους τους ταξιδιώτες της.

Κι αν είστε κι εσείς από εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω στη γεύση και ξέρουν τι θα πει καλό gourmet φαγητό τότε θα πρέπει σίγουρα να κλείσετε τραπέζι για δύο… ή και για περισσότερους στο Water Restaurant του «Sani Asterias Suites».

Εκεί θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε πιάτα με φαντασία, καλαισθησία και προσοχή στη λεπτομέρεια, από τον νεαρό Ντέμη Κοκκινίδη με τον Γάλλο σεφ Jacques Chibois σε ρόλο consultant chef. Όλα τα πιάτα δημιουργούνται με τοπικά προϊόντα, ενώ προσφέρονται και χορτοφαγικές και οργανικές/βιολογικές επιλογές, ικανοποιώντας έτσι όλες τις απαιτήσεις.

Μεσογειακά υλικά, γαλλικές βάσεις, καλή τεχνική και ισορροπία είναι τα βασικά συστατικά της σύγχρονης κουζίνας που προτείνει το εστιατόριο του «Sani Asterias Suites». Σερβίρονται σε ρομαντικό σκηνικό, απέναντι από τα νυχτερινά φώτα της μαρίνας.

Το διάσημο πλέον Water Restaurant του Sani Asterias, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες βραβεία και Χρυσούς Σκούφους.

To Water Restaurant αποτελεί ισχυρό δείγμα της γαστρονομικής ανόδου της περιοχής της Χαλκιδικής και κατατάσσει το Sani Resort στους πλέον ειδικούς προορισμούς ευζωίας στη Μεσόγειο.

Water Restaurant

Μακεδονία – Ν. Χαλκιδικής – Σάνη, Συγκρότημα «Sani Resort»

 Τηλ: 23740/99531

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top