skip to Main Content

Porto Paradiso: Ένας παράδεισος με δροσιστικά κοκτέιλ & αυθεντικές ελληνικές γεύσεις δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά της Σκιάθου

To Porto Paradiso είναι το bar – εστιατόριο της Σκιάθου που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού για το πολύ καλό φαγητό, το ποτό, τον καφέ, την διασκέδαση και τις μοναδικές στιγμές που χαρίζει.

Βρίσκεται στο νότιο μέρος της Σκιάθου, στην παραλία του Βρωμόλιμνου και αποτελεί έναν αληθινό παράδεισο. Εκεί θα απολαύσετε με την παρέα σας τα πιο δροσερά κοκτέιλ, θα γευτείτε μοναδικές γεύσεις από το καλοκαιρινό μενού, ενώ τα βράδια θα λικνιστείτε μέχρι πρωίας στους ρυθμούς της πιο ανεβαστικής μουσικής.

Το Porto Paradiso σερβίρει μία μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά ελληνικά πιάτα, όπως το γνωστό του κριθαρότο με θαλασσινά, σολομό με σάλτσα λεμονιού και πολλά ακόμη πιάτα. Στα γλυκά ξεχωρίζει η γλυκιά σοκολατόπιτα με παγωτό. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με το φημισμένο στην Σκιάθο καφέ Εσπρέσσο.

Το πλήρως εξοπλισμένο μπαρ είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ με αυθεντικό καφέ και μοναδικά κοκτέιλ. Μοναδική συνταγή του Porto Paradiso είναι το cocktail Mohito.

Όλα αυτά βέβαια αφού έχετε βουτήξει στα ήρεμα και ρηχά αιγαιοπελαγίτικα νερά της παραλίας του Βρωμόλιμνου.

Ο Βρωμόλιμνος θεωρείται η πιο δημοφιλής παραλία της Σκιάθου μετά τις Κουκουναριές και έχει ψηφιστεί ως μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης. Η παραλία είναι απάνεμη με λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά που θα σας μαγέψουν.

Περισσότερες πληροφορίες: Porto Paradiso / Porto Paradiso στο Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top