skip to Main Content

Santa Marina Arachova Resort & Spa & Santa Marina Arachova Hotel: Δύο μοναδικά χειμερινά καταφύγια, γεμάτα κομψότητα & αποκλειστικές υπηρεσίες

Το Santa Marina Arachova Resort & Spa και το Santa Marina Arachova Hotel υποδέχονται τους επισκέπτες για τη σεζόν 2018- 2019.

Καθώς η Αράχωβα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χειμερινών ταξιδιωτών, το Santa Marina Arachova Resort & Spa και το Santa Marina Arachova Hotel, αποτελούν σταθερή επιλογή αξέχαστης διαμονής και σας προσκαλούν να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία ορεινής φιλοξενίας, ψυχαγωγίας και απόλαυσης.

Το Santa Marina Arachova Resort & Spa διαθέτει 21 σουίτες, οι οποίες αποτελούν την επιτομή της διακριτικής πολυτέλειας και κομψότητας. Για τους διαμένοντες αλλά και για τους επισκέπτες, το Spa αποτελεί μια μαγική τελετουργία: θεραπείες προσώπου και σώματος, χαλαρωτικό χαμάμ ή σάουνα, μασάζ και αναζωογονητική βουτιά στη θερμαινόμενη πισίνα, λουσμένη με φυσικό φως.

Το Santa Marina Arachova Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Αράχωβας και διαθέτει 41 δωμάτια (16 κλασσικά και 25 deluxe) καθώς και δυο superior σουίτες και πάρκινγκ για τους πελάτες. Χαθείτε στα γραφικά στενά, περιηγηθείτε στα μνημεία και τα αξιοθέατα, απολαύστε την τοπική κουζίνα, διασκεδάστε καθώς η Αράχωβα φημίζεται για το φανταστικό night life και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τους Δελφούς και το Γαλαξίδι.

Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, και τα δυο ξενοδοχεία αποτελούν την ιδανική και συνήθη επιλογή. Απολαύστε ένα υγιεινό, δυναμωτικό και χορταστικό πρωινό πριν την ανάβαση στον Παρνασσό κι επιλέξτε ένα μασάζ και χαλάρωση στους χώρους του Spa κατά την επιστροφή σας ή χαρείτε την παρέα σας με τη συντροφιά του τζακιού στα μπαρ.

Η χειμερινή σεζόν μόλις ξεκίνησε και η Αράχωβα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ.

 

 

Πληροφορίες

Το Santa Marina Arachova Hotel και το Santa Marina Arachova Resort & Spa είναι ανοικτά από Παρασκευή έως Κυριακή, ενώ για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα παραμείνουν ανοικτά από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, εορταστικά μενού συνοδεύουν τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου.

Santa Marina Arachova Resort & Spa
Καλανάκι, Αράχωβα
Τηλ.: +30 22670 31954
arachova@santa-marina.gr
Instagram: @santamarinaarachovaresort

Santa Marina Arachova Hotel
Αράχωβα
Tηλ.: +30 22670 31230-2
arachova@santa-marina.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top