skip to Main Content

Somewhere… στη Βουλιαγμένη υπάρχει ένα εκλεπτυσμένο Boutique Hotel με πολυτελείς σουίτες και θέα τη θάλασσα

Somewhere… στη Βουλιαγμένη βρίσκεται ένα Boutique Ηotel υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών με προσεγμένη διακόσμηση, αψεγάδιαστα δωμάτια, υπέροχους κοινόχρηστους χώρους και πολλές ανέσεις. Ποιος να το περίμενε ότι λίγα μόλις μέτρα από την «Ακτή Βουλιαγμένης», 25 λεπτά από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και 40 λεπτά από το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση θα έπαιρνε διάσταση ένας σύγχρονος και πολυτελής χώρος φιλοξενίας που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διαμονής και γευσιγνωσίας.

 

Το Somewhere Boutique Hotel 5 αστέρων είναι ένα σπίτι σαν το σπίτι μας. Έτσι θα νιώσετε αν βρεθείτε εκεί, γιατί η ατμόσφαιρα είναι τόσο οικεία και φιλική που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα από τα πρώτα λεπτά της παραμονής σας σε αυτό. Τα ολόφρεσκα λουλούδια, η ιδιαίτερη διακόσμηση με το μάρμαρο και το ξύλο να κυριαρχούν, τα απαλά και ξεκούραστα χρώματα, αλλά και οι προσεγμένες γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που του προσθέτουν πόντους.

 

Δέκα άνετες σουίτες και μία προεδρική των 45 τ.μ. απλώνονται σε τρεις ορόφους και προσφέρουν ήρεμη διαμονή σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με γήινες αποχρώσεις, ξύλο, μαρμάρινα μπάνια, μοναδικά έπιπλα φτιαγμένα κατά παραγγελία και όλες τις ψηφιακές ανέσεις. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν επίσης κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φυσικά θέα στη θάλασσα.

 

 

Το πρωινό, όπως το γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που λειτουργεί όλο το 24ωρο αποτελούνται από ιδιαίτερες γεύσεις με πιάτα φτιαγμένα με φρέσκες πρώτες ύλες και εκλεκτά υλικά. Το μπαρ του ξενοδοχείου σερβίρει καφέδες, αναψυκτικά και υπέροχα κοκτέιλ.

 

Όσο θα ανοίγει ο καιρός, η εξωτερική πισίνα θα περιμένει τους επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους, ενώ το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο και με γυμναστήριο και με βιβλιοθήκη που εξασφαλίζουν μία ευχάριστη διαμονή.

 

Η αραβικών συμφερόντων εταιρεία Somewhere Hotels διαθέτει ακόμη δύο ξενοδοχεία, ένα στο Ντουμπάι και ένα στην Ανάβυσσο της Αττικής (Somewhere Eden Resort).

 

 

 

 

 

 

Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top