skip to Main Content

Στο ξενοδοχείο Ikos Dassia στην Κέρκυρα θα νιώσετε τι σημαίνει αυθεντική ελληνική φιλοξενία

Όλοι αναμένουμε τη στιγμή εκείνη που θα βρεθούμε σε κάποια παραλία να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ξεχνώντας τα άγχη και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Όμως τι είναι αυτό που θα ανεβάσει τις διακοπές μας σε ένα άλλο επίπεδο; Η επιλογή του σωστού προορισμού. Ενός τόπου που θα περιβάλλεται από σπάνια φυσική ομορφιά, που θα έχει καταγάλανες, καθαρές παραλίες και όλα τα comfort σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμονή.

Ένα τέτοιο περιβάλλον έχει δημιουργήσει και εξασφαλίσει για όλους εμάς το Ikos Dassia στην Κέρκυρα. Απίστευτη ομορφιά και κοσμοπολίτικη γοητεία διακρίνει τόσο το παγκοσμίου φήμης νησί της Κέρκυρας όσο και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

Στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων, η σύγχρονη μεσογειακή αισθητική συναντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, με φόντο το γαλήνιο τοπίο του Ikos Dassia. Κρυμμένο στην αγκαλιά ενός εκπληκτικού, καταπράσινου δάσους, το πολυτελές θέρετρο προσφέρει μια μαγευτική θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου πελάγους.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Infinite Lifestyle, που έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, χάρη στις ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις, την άψογη εξυπηρέτηση και το απαράμιλλο στυλ, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στη γαστρονομική εμπειρία, καθώς όλα τα εστιατόρια συνεργάζονται με βραβευμένους με αστέρια Μισελέν σεφ, η οποία συνδυάζεται με υπηρεσίες πολυτέλειας. Με επτά εστιατόρια à la carte και τη φημισμένη εμπειρία Dine Out που σας ξεναγεί στα καλύτερα τοπικά εστιατόρια, δε θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εγκαίρως.

Βρίσκεται στην ακτή Δασσιάς, 15 λεπτά από την ιστορική πόλη της Κέρκυρας, σε μια καταπράσινη έκταση 100 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα. Αποτελείται από 411 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, όλα με απαράμιλλη θέα και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τα ευρύχωρα μπαλκόνια, οι ιδιωτικοί κήποι και οι πισίνες αποκλειστικής χρήσης προσθέτουν την ιδιαίτερη πινελιά που μετατρέπει τη διαμονή σε μοναδική εμπειρία.

Το Ikos Dassia  διαθέτει, μεταξύ άλλων, ιδιωτική παραλία, γήπεδα τένις και μεγάλη επιλογή από δραστηριότητες γυμναστικής και θαλάσσιων σπορ.

 Website: ikosresorts.com
Facebook: @ikosresorts
Instagram: @ikosresorts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top