skip to Main Content

Στο Ocean Restaurant του «Daios Cove» θα απολαύσετε ένα αξεπέραστο ρομαντικό δείπνο διά χειρός Δήμου Μπαλόπουλου

Ρομαντική ατμόσφαιρα, θέα θάλασσα, καταπληκτικές γεύσεις στη λεβεντογέννα Κρήτη. Αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα ρομαντικό γεύμα με το άλλο σας μισό. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το γαστρονομικό εστιατόριο του «Daios Cove». Και επειδή ακριβώς ο έρωτας περνάει από το στομάχι, το «Ocean Restaurant» φροντίζει να σας ανοίγει την όρεξη με ένα μοναδικό μενού που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Δήμου Μπαλόπουλου.

Ο δημιουργικός σεφ παρουσιάζει μια κουζίνα πολύ προσωπική, δημιουργική και σύγχρονη, η οποία χαρίζει αξέχαστα γαστρονομικά στιγμιότυπα, όπως η καραμελωμένη γκασπάτσο με φασόλια σόγιας, το φουαγκρά σε μπέρμπον με αχινό και ζελέ σταφύλι και το ορτύκι με ριζότο σιταριού και ψητά ροδάκινα.

Το à la carte μενού περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα από όλο τον κόσμο, με ξεχωριστές πινελιές από τον σεφ. Συνδυάζονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά από την εκτενή λίστα και σίγουρα εντυπωσιάζουν τόσο τους απλούς λάτρεις όσο και τους γνώστες του κρασιού.

Στη μαγευτική ατμόσφαιρα του εστιατορίου Ocean, μπορούν επίσης οι διαμένοντες στις σουίτες και τις βίλες, να απολαύσουν το πρωινό τους.

Το «Ocean Restaurant» έχει θέσει τον πήχη ψηλά, αφού φέτος κατέγραψε ακόμη υψηλότερες επιδόσεις κατέγραψε φέτος και μπορεί να ατενίζει από… «ψηλά» πλέον τον πριβέ όρμο του πολυτελούς συγκροτήματος.

Ocean Restaurant– Κρήτη – Ν. Λασιθίου – Άγιος Νικόλαος, Ξεν. «Daios Cove Luxury Resort» / Tηλ. 28410/62600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top