skip to Main Content

Το Andaman Sky γέμισε καλλιτέχνες! Μπεγνής με την μαμά του, Χειλάκης με την γυναίκα του, Ρέππας, Παπαθανασίου, Κόκλας, Ζαχαράτος με Γάλλλο φίλο του

Το Andaman Sky, την πιο στιλάτη ταράτσα της πόλης, που έχει γίνει πια στέκι πολλών επωνύμων, επισκέφθηκαν πριν λίγες μέρες, συντελεστές και φίλοι της παράστασης “Το δικό μας σινεμά” στο Θέατρο Άλσος.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Λέχου παρέα με τον Κώστα Κόκλα, την Σύλβια Δελικούρα, την Παρθένα Χοροζίδου, την Μαριλένα Ροζάκη, τον Θανάση Παπαθανασίου, τον Μιχάλη Ρέππα, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο αλλά και ο Μέμος Μπεγνής, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, τον Πάνο Αμαραντίδη και την Ελένη Λευθεριώτη.

Στην εξωτική ταράτσα του Andaman Sky απόλαυσαν εξωτικές γεύσεις με μεθυστικά χρώματα και αρώματα με απλά υλικά που φτιάχνονται την ίδια στιγμή, από τις homemade συνταγές του πλούσιου καταλόγου από έμπειρους Ταϊλανδούς μάγειρες αλλά και την άψογη φιλοξενία του ιδιοκτήτη Ρωμανού Loktev.

Σε διπλανό τραπέζι βρέθηκε και ο Αιμίλιος Χειλάκης με την Αθηνά Μαξίμου που βρήκαν την ευκαιρία μέσα από την τυχαία συνάντηση τους να ανταλλάξουν τα νέα τους. Με την υπόκρουση έθνικ μουσικών επιλογών απ΄όλο τον κόσμο, δοκίμασαν από το πλούσιο μενού κλασικά πιάτα με ελαφριές, θρεπτικές και ιδιαίτερες επιλογές από την ταϊλανδέζικη κουζίνα, απολαμβάνοντας παράλληλα το απέραντο του Αττικού ουρανού.

Επίσης την ξωτική ταράτσα του Andaman Sky με το γοητευτικό περιβάλλον που ευωδιάζει αρώματα τζίντζερ και γκαλάνγκαλ, ιδανικό για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, επέλεξε και ο Τάκης Ζαχαράτος με τον καλό του φίλο και Γάλλο ζωγράφο Thomas Iserr που επισκέφτηκε την Ελλάδα με αφορμή ένα project που ετοιμάζουν, όπου δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν το εξαιρετικό cocktail Bittersweet Cherry με τα χειροποίητα υλικά όπως σπιτικό σιρόπι πράσινης πιπεριάς τσίλι, φρέσκο κεράσι και βότκα!

Ανακαλύψτε την!
Andaman Thai Athens
Αλόπης 65 & Πειραιώς 187,
τηλ 211 2104939

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top