skip to Main Content

Evi Grintela: Τα ακαταμάχητα patchwork shirt dresses της για classy και chic εμφανίσεις (φωτό)

Evi Grintela: Τα ακαταμάχητα patchwork shirt dresses
Evi Grintela: Τα ακαταμάχητα patchwork shirt dresses
Evi Grintela: Τα ακαταμάχητα patchwork shirt dresses

Η Εύη Γκριντέλα-Καρατζά αφού διέγραψε μια πτυχωμένη πορεία ως διευθύντρια περιοδικών όπως στο In style και στο L’officiel, αποφάσισε να κάνει το όνειρο των νεανικών της χρονών πραγματικότητα.

Ένα δικό της brand που συστήθηκε σε μια καταπληκτική ιδέα. Το πολυαγαπημένο boyfriend πουκάμισο να το μετατρέψει σε ένα Old Time Classics φουστάνι από εξαιρετική ποιότητας υφάσματα με υπέροχα χρώματα και πολλές παραλλαγές στα μανίκια και την «φούστα».

Στην ιστοσελίδα του Brand της Evi Grintela θα βρει κανείς πλέον μια σειρά από υπέροχα shirt dresses με patchworks, που αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για classy και shic καθημερινές εμφανίσεις.

Για την Εύη Γκριντέλα τα υφάσματα είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι κάθε δημιουργίας. Τα υφάσματα μας είναι πολύ πολύτιμα για να τα πετάμε. Κάπως έτσι γεννήθηκε η συλλογή καψουλών “Remixed and Remastered”. Το “Remixed and Remastered” δίνει ζωή σε υφάσματαπό προηγούμενες συλλογές: Μια περιορισμένης έκδοσης ανακυκλωμένη online αποκλειστική συλλογή με διαχρονικά σχέδια για τη σύγχρονη γυναίκα.

Κάθε σχέδιο διατίθεται σε περιορισμένες ποσότητες και είναι χειροποίητο κατόπιν παραγγελίας στο στούντιο μας: Συνειδητά συλλεκτικά κομμάτια φτιαγμένα στην Αθήνα με αγάπη!

Morality

€315,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Eliot

€275,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Honesty

€290,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Valerie Midi

€265,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Evanthia

€300,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Valerie Midi

€265,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Phoebe

€280,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Dominique

€295,00

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Το who is who της Εύης Γκριντέλα-Καρατζά

Η Εύη Γκριντέλα είναι μια εξέχουσα επαγγελματίας της αγοράς ειδών πολυτελείας με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας, που έχει αποκτήσει ως αρχισυντάκτρια, διευθύντρια μόδας και στυλ, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και επιμελήτρια περιοδικών μόδας.

Έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση στον κλάδο, παρέχοντας το δημιουργικό όραμα για κάθε νέο έργο στο οποίο εργάζεται. Έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα σε περιοδικά ως αρχισυντάκτρια στα L’ Officiel Hellas, L’ Officiel Homme και L’ Officiel Travel, διευθύντρια μόδας και αξεσουάρ στη Vogue Hellas και διευθύντρια μόδας και στυλ στο Life & Style Magazine.

Evi Grintela for InStyle Magazine – Photography: Panos Giannakopoulos via evigrantela.com

Έχει εργαστεί επίσης ως διευθύντρια μόδας και επιμελήτρια σε μεγάλες εκθέσεις μόδας και επιδείξεις μόδας με Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές και έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στη σκηνοθεσία και το λανσάρισμα περιοδικών μόδας, το στυλ μόδας, τη δημιουργία εικόνας και την επιμέλεια

Ανακαλύψτε περισσότερα από τα υπέροχα shirt dresses του made in Greece brand Evi Grintela στο evigrintela.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top