skip to Main Content

Made in Greece η αρτοποιία Γατίδης: Από το 1978 στις Σέρρες – 60 διαφορετικά ψωμάκια, 150 είδη ζαχαροπλαστικής – Ένα “νοστιμότατο” παράδειγμα Ελληνικής Εταιρείας (Φωτό)

Γατίδης

Γιατί το καλό ψωμί στη Βόρεια Ελλάδα έχει όνομα … Γατίδης!

Η εταιρεία Γατίδης είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 1978, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και νοστιμιάς.

Περισσότερα από 50 είδη ψωμιού, αρτοπαρασκευάσματα, πίτες, σφολιατοειδή, βουτήματα γλυκά, τούρτες, κέικ και κεράσματα παρασκευάζονται καθημερινά με όρεξη, μεράκι και τα πιο αγνά υλικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Με σεβασμό στην παράδοση, προσήλωση στην ποιότητα και στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργούν καθημερινά φρέσκιες, λαχταριστές γεύσεις.

Γατίδης

Γατίδης

gatidis.gr

Γατίδης

gatidis.gr

Γατίδης

gatidis.gr

Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στην Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Με πάνω από 60 είδη άρτου, 45 είδη κατεψυγμένων ζυμών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής, στη Γατίδης Fresh προσφέρουν μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων που εκτός από τις κλασσικές γεύσεις, καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα.

Ψωμί

gatidis.gr

Ψωμί

gatidis.gr

Ψωμί

gatidis.gr

Ψωμί

gatidis.gr

Ψωμί

gatidis.gr

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται σε μια ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής – κάτω από συνεχείς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους – και διανέμονται σε όλα τα καταστήματά ώστε να απολαμβάνετε σταθερή ποιότητα και γεύση.

Παράλληλα, οι συνεργασίες της εταιρείας και το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής σε μεγάλα super markets φέρνει τις αγαπημένες γεύσεις των πελατών δίπλα τους όπου και αν βρίσκονται!

Ακόμη, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο τμήμα catering, που αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

Γατίδης

Facebook: Γατίδης Fresh

Γατίδης

Facebook: Γατίδης Fresh

Επομένως, τώρα ξέρετε από που θα προμηθεύεστε πλέον το ζεστό ψωμάκι σας άλλωστε το λένε και στο moto τους:

“Παράδοση … στο καλό ψωμί!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top