skip to Main Content

Aldrews On the Road! O Αλέξανδρος Αndrews στην πρώτη προσωπική συναυλία του – Ο ταλαντούχος ερμηνευτής & συνθέτης σας περιμένει

Aldrews On the Road

Ο ταλαντούχος νέος μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής Αλέξανδρος Άντριους (Aldrews) πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη προσωπική συναυλία του με τίτλο “On The Road με τον Aldrews”, στις 9 Δεκεμβρίου, 2023 στις 19:00 στο χώρο του Φιλοπρόοδου Όμίλου Υμηττού,Ανδρέα Λεντάκη, Αμισσού και Σμύρνης στον Υμηττό.

Ο κύριος στόχος της σημαντικής εκδήλωσης είναι τα έσοδα της να διατεθούν  στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» μέσω  της Lifeline Hellas.

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουμε θα ανοίξουν ο νέος, βραβευμένος ποιητής σε παγκόσμιο διαγωνισμό Δημοσθένης Δεσποτίδης, η Katie Hurwitz και ο Theo Canter.

Ο Αλέξανδρος Άντριους που λανσάρει το καλλιτεχνικό του πλέον Aldrews έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στην μουσική σκηνή αποδίδοντας δημοφιλείς, διεθνείς επιτυχίες ενώ τώρα θα μας ταξιδέψει με τραγούδια κάτω απο τον γενικό τίτλο “On The Road”. Επίσης θα παρουσιάσει τα πρώτα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει.

Ο Δημοσθένης Δεσποτίδης θα απαγγείλει τα αγαπημένα του ποιήματα από την πρώτη του ποιητική συλλογή.

Ο κιθαρίστας Theo Canter και η τσελίστα Katie Hurwitz θα παίξουν folk και indie. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με τον εμπνευστή της βραδιάς (Aldrews) Αλέξανδρο  Άντριους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει πάρτυ με μουσική από γνωστό D.J δωρεά του «Ελληνικού Ιππικού Ομίλου» και κέρασμα, δωρεά της καντίνας της Μιχαλακοπούλου και του εστιατορίου Σάββας στο Μοναστηράκι.(Συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο του εισιτηρίου στην εκδήλωση).

Είσοδος: 10€ (Αντιστοιχεί σε μια θέση – φαγητό και αναψυκτικό).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού που παραχωρεί το κτήριο του, η καντίνα της Μιχαλακοπούλου και το εστιατόριο Σάββας στο Μοναστηράκι για το φαγητό. Επίσης το BERCO,για τον ηχητικό εξοπλισμό, DJ) και η Margariti Dental Clinic για τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης εκτός από τους παραπάνω χορηγούς που αναφέραμε ευχαριστεί θερμά την Lifeline Hellas για την συνεργασία για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα και στο email: lifeline@pkfond.rs.

Αξίζει να τιμήσουμε με την παρουσία μας και να στηρίξουμε την εκδήλωση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top