skip to Main Content

Άνοιξε ο περίφημος Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Για ακόμη μια χρονιά, ο Μύλος των Ξωτικών και η πανέμορφη πόλη των Τρικάλων, ετοιμάζονται να υποδεχτούν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επίσημη τελετή έναρξης του Μύλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στις 19:00. Μια παραμυθένια τελετή που θα φωτιστεί από πολύχρωμα βεγγαλικά θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Ο Μικρός Πρίγκιπας στον Μύλο των Ξωτικών

Όπως λένε οι διοργανωτές «Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία, σταθείτε κάτω από τα αστέρια, κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας Μικρός Πρίγκιπας».

Κάθε χρόνο, ο Μύλος των Ξωτικών, φροντίζει και διαθέτει ένα πλήρες και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και όχι μόνο, στην κεντρική σκηνή του. Εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα γούστα. Για 45 ημέρες, η σκηνή γεμίζει με καλή μουσική, με χορούς, με θέατρο, με παραμύθια αλλά και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται και στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top