skip to Main Content

Ermis Awards: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βραβεύτηκε για το επικοινωνιακό του έργο στο Tik Tok – Ποια συνεργάτης του βρισκόταν πίσω από αυτή την τιμητική διάκριση (φωτό & βίντεο)

 

Διακρίθηκε τιμητικά με το βραβείο «Ermis White» στον διαγωνισμό Ermis Awards που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Στον διαγωνισμό αυτό, λοιπόν, βραβεύτηκε για την δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολλές φορές έχει ανεβάσει στο TikTok βίντεο με ατάκες που χρησιμοποιούνται ευρέως στο μέσο αυτό, ενώ έχει παρουσιάσει στιγμές από τα παρασκήνια, σε πολύ επιτυχημένα βίντεο, έχει… τρολάρει υπουργούς του με χιούμορ, αλλά έχει κάνει ακόμα και «haul», μιλώντας τη γλώσσα του TikTok. Τα βίντεο του γίνονται εύκολα viral.

@kyriakosmitsotakis_ 7 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πέρα από αυτά όμως ο Πρωθυπουργός έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του TikTok για να μιλήσει για κυβερνητικά μέτρα, αλλά και για να απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου.

@kyriakosmitsotakis_ Η προεκλογική εκστρατεία πίσω απο τις κάμερες 🎥 #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το επικοινωνιακό έργο;

Το βραβείο παρέλαβε η στενή συνεργάτιδα και διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη, η οποία τόνισε ότι μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τη δυνατότητα να εκφραστεί με φυσικότητα και να δείξει με αμεσότητα πτυχές του χαρακτήρα του στους πολίτες.

Η Κύρα Κάπη ανέφερε ότι «Πίσω από αυτή την καμπάνια είναι ένας πρωταγωνιστής, ο οποίος, ενώ παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του, δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακωθεί και να δείξει στον κόσμο αυτό που ζούμε εμείς καθημερινά στο γραφείο».

Οι ίδιοι οι ιδρυτές του Tik Tok τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους!

Εδώ μέσα από μία αναρτησή της του βλέπουμε μαζί:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyra Kapi (@kyrakapi)

Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB, Μανόλης Παπαπολύζος, ο οποίος κατά τη βράβευση σημείωσε:

«Είναι πολύ σημαντική διάκριση και απονέμεται σε εκείνον που το 2023 βρήκε τον καλύτερο τρόπο να χρησιμοποιήσει σωστά και αποδοτικά αυτό το νέο σχετικά μέσο που λέγεται ΤikTok. Απονέμεται σε εκείνον που κατάφερε να χτίσει στο ΤikTok την πιο επιτυχημένη καμπάνια με οργανική απήχηση του 2023. Η καμπάνια που συγκέντρωσε περισσότερο από 2 εκατομμύρια likes και 42 εκατομμύρια views! Μια καμπάνια που αποτελεί πια case study στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια ακόμα και από τους ίδιους τους ιδρυτές του TikTok».

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση:

«Αν μου έλεγε κάποιος πριν από 11 χρόνια, που ξεκίνησα να δουλεύω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα ερχόμουν σήμερα, εδώ, για να παραλάβω αυτό το βραβείο, νομίζω ότι θα τον κοιτούσα με φοβερή απορία. Κι όμως, τα καταφέραμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε σε αυτήν την πλατφόρμα, να βρούμε έναν τρόπο που να μην είναι ”βαρετός” και να μην είναι καθόλου ”cringe”».

Δείτε και την αναρτησή της στο instagram, να κρατά το βραβείο περήφανη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyra Kapi (@kyrakapi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top