skip to Main Content

Good news ! Σχολείο στο Ρέθυμνο απέσπασε το Βραβείο «Καλοσύνη στην Εκπαίδευση» της Μεγάλης Βρετανίας

Τα Κέντρα Αγγλικής Γλώσσας «Ασημένια Φήταμ» στο Ρέθυμνο απέσπασαν φέτος ένα ακόμη διεθνές βραβείο από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Anti-Bullying Εκστρατεία τους η οποία γιορτάζει φέτος 10 χρόνια ενεργού δράσης.

Το βραβείο “Kindness In Education” (Καλοσύνη στην Εκπαίδευση) 2023 απονεμήθηκε στον Ελληνοβρετανό διευθυντή των Κέντρων κ. Φρειδερίκο Φήταμ στις 10 Νοεμβρίου, διαδικτυακά, στο πλαίσιο του φετινού βρετανικού Φεστιβάλ Καλοσύνης (Kindfest UK), με επίτιμους καλεσμένους όπως η εμβληματική ηθοποιός Gillian Anderson, μεταξύ άλλων.

Τα Κέντρα Φήταμ που διανύουν το 48ο έτος λειτουργίας τους, βρίσκονται ανάμεσα στους μόλις 6 εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως που απέσπασαν φέτος το βραβείο.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί την 6η διάκριση των Κέντρων Φήταμ για το κοινωνικό και εκπαιδευτικό τους έργο που προάγει τον εθελοντισμό στους νέους σε μία εποχή όπου η σχολική βία δυστυχώς συναντάται σχεδόν καθημερινά στα ειδησεογραφικά δελτία της χώρας μας.

Το βραβείο είναι αφιερωμένο στην πολυβραβευμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Ομάδα Anti-Bullying Εθελοντών τους και αποτελεί επιβεβαίωση της πάγιας πεποίθησης του κ. Φήταμ ότι «η καταπολέμηση του εκφοβισμού και η καλοσύνη είναι, στην πραγματικότητα, ένα και το αυτό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top