skip to Main Content

«Οι ρίζες μας, οι άνθρωποί μας για καλές θάλασσες» : Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση από τη Daskalakis congress & trv !

εκδήλωση

Με  εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Οι ρίζες μας , οι άνθρωποι  μας για καλές θάλασσες», στα πλαίσια  δράσεων του ετήσιου forum «Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια» για το 2024 από τη Daskalakis congress & trv.

Στο κατάμεστο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου Πειραιά ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων ναυτιλακών ομίλων της χώρας, πολιτική ηγεσία, ακαδημαική κοινότητα, λιμενικές αρχές,επιμελητήρια, πολλοί εκπρόσωποι τύπου  και νεολαία  συναντήθηκαν σε μια ζεστή τιμητική ανθρώπινη εκδήλωση για τους ιδρυτές των ομίλων.

Κατάθεση ψυχής από τους στυλοβάτες της μεγάλης Ελληνικής ναυτιλίας και παραδειγματισμός για τη νεολαία που παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση μετείχαν ο Γ.Γ. Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ.Κουτουλάκης, ο Γ.Γ. κοινωνικών ασφαλίσεων κ.Μηλαπίδης, ο Γ.Γ. αγροτικής ανάπτυξης κ.Μπαγινέτας, η π.Υπουργός κ.Πετραλιά, απο το Δ.Σ. ΕΕΝΜΑ η κ.Γκανά, ο  Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ κ.Μαυρίκος,απο ΔΣ ΕΒΕΠ  ο κ.Κορωνάκης,  Αντιδήμαρχοι Πειραιά, αρκετοί Καθηγητές Κ.Πανεπιστημίου Αθηνών, ο  Διοικητής Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου κ.Γούναρης, ο Διευθυντής ποντοπόρου ναυτιλίας κ.Σπανός, o E.Αρχηγός στόλου κ.Παυλόπουλος. Διοίκηση Σ.Ν.Δοκίμων, ,εκπρόσωποι Δ.Σ.Ενωσης ρυμουλκών, μεγάλο κλιμάκιο ΑΕΝ Ασπροπύργου, ιδιοκτήτες και διευθύνοντες σύμβουλοι από 35 ναυτιλιακούς ομίλους.

Όλη η εκδήλωση γυρίστηκε από συνεργείο της ΕΡΤ. που σταθερά στηρίζει το ετήσιο συνέδριο.

Το κεντρικό συνέδριο των καλών θαλασσών θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον Πειραιά.

Υποστηρικτές της ανωτέρω εκδήλωσης

ANGELICOUSSIS  GROUP
COSTAMARE
EFSHIPPING
GANMAR SHIPPING
S.DAIFAS CORPORATION
TSAVLIRIS  SALVAGE
DIAPLOUS  MARITIME
ATTICA  GROUP
KORONAKIS S.A.
MAVRIKOS  IMPORTS
ERMIS HARISIADIS
ETANAP  S.A.
ROKAKIS  S.A.
ELDE
MEGALAKAKIS S.A.
ΔΗΜΟΣ  ΠΕΙΡΑΙΑ.

Mε την ευχή όλων μας για καλές θάλασσες  πάντα!!

Διαβάστε επίσης: Βραβεία «Καλλιρρόη»: Αυτές είναι οι γυναίκες που ξεχώρισαν για το έργο & την προσφορά τους στη Ραφήνα – Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top