skip to Main Content

Μαρία Καβογιάννη: Σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα – «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά…παρασύρθηκα»

Καβογιάννη

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Στην φωτογραφία φαίνεται η λατρεμένη μας ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε σχολείο!

Στην φωτογραφία ποζάρει με τους μαθητές της σε σχολική γιορτή.

Στη λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας της Μαρίας Καβογιάννη σημειώνεται: «Αναγνωρίζετε την Μαρία Καβογιάννη στην σπάνια αυτή φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο; «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα» έχει αφηγηθεί η αγαπημένη ηθοποιός.

«Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια. Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Με την μαθήτρια της φωτογραφίας διατηρώ επαφές, έχει γίνει έκτακτο παιδί και καταπληκτική φωτογράφος».

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε μαζί με την Τζέλλα Φίνου – Η στενή σχέση & η άγνωστη υιοθεσία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top