skip to Main Content

«One Day»: H ρομαντική σειρά του Netflix που έκανε την Πάρο ακόμα πιο αγαπητή διεθνώς – Οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 32% (φωτό και βίντεο)

«One Day»
instagram/visit.paros
instagram/visit.paros

H πανέμορφη Πάρος, που όλοι εμείς γνωρίζουμε, πρόσφατα κατέκτησε και τις καρδίες ακόμα παραπάνω ταξιδιωτών.

Πώς έγινε αυτό;

Για ακόμα μία φορά, μία σειρά του Netflix κάνει τα μαγικά της και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ερωτεύονται τα νησιά της Ελλάδας.

Η σειρά, λοιπόν, «One Day» εκτόξευσε τις κρατήσεις στην πλατφόρμα Airbnb.

Οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 32% μετά την προβολή της επιτυχημένης σειράς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Euronews.

H σειρά του Νetflix

Η γλυκόπικρη ιστορία αγάπης ακολουθεί τη ζωή της Emma Morley και του Dexter Mayhew (τους οποίους υποδύονται οι Ambika Mod και Leo Woodall), οι οποίοι γνωρίζονται στις 15 Ιουλίου 1988, την ημέρα της αποφοίτησής τους από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Βασισμένη σε μυθιστόρημα, η σειρά του Netflix εστιάζει στις αλληλένδετες ζωές τους, επανερχόμενη στην ίδια ημερομηνία, την 15η Ιουλίου κάθε χρόνο, για τα επόμενα 20 χρόνια.

Το «One Day» καλύπτει τα χρόνια της σχέσης της Em και του Dex και τα πολλά μέρη στα οποία ταξιδεύουν, συμπεριλαμβανομένης της Πάρου, τόσο μαζί όσο και χώρια.

Στο τέταρτο επεισόδιο, η Emma και ο Dexter πηγαίνουν για διακοπές στην Πάρο – ένα γοητευτικό ελληνικό νησί στην καρδιά του αρχιπελάγους των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, σημειώνει το Euronews.

Η σειρά πραγματοποίησε επίσης γυρίσματα στις παραλίες του νησιού και στο λιμάνι της Νάουσας.

«Το One Day έφερε ένα από τα πιο ρομαντικά ελληνικά νησιά στον κόσμο, την Πάρο, στην προσοχή των τηλεθεατών», δήλωσε στο Gloucestershire Live η Amanda Cupples, γενική διευθύντρια της Airbnb για το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Ευρώπη.

«Καθρεφτίζοντας τις εμπειρίες των χαρακτήρων Emma και Dexter, οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη δική τους περιπέτεια εμπνευσμένη από το One Day, δημιουργώντας πολύτιμες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για μια ζωή», προσθέτει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top