skip to Main Content

Vintage Pic: Η καλλονή Ζωή Λάσκαρη, νυφούλα! – Ο πρώτος της γάμος με τον Πέτρο Κουτουμάνο – Το άδοξο τέλος τους (φωτό)

 

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Στην φωτογραφία φαίνεται η πανέμορφη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη, νυφούλα.

Ο επιχειρηματίας Πέτρος Κουτουμάνος ήταν πρώτος της άντρας. Γνωρίστηκαν το 1966, όταν η Ζωή ήταν μόλις 22 ετών και αμέσως ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.

Έπειτα από 9 μήνες απέκτησαν και την κόρη τους Μάρθα.

Αυτός ο γάμος έμελλε να λήξει άδοξα!

Χώρισαν το 1971, επειδή ο Κουτουμάνος είχε λίγο περίεργη συμπεριφορά.

Δεν άφηνε την Ζωή να βλέπει την κόρη της και συνεχώς μπλεκόταν η οικογένειά του στα πόδια τους. Πράγμα κουραστικό για την αγαπημένη των Finos Film.

Από την άλλη πλευρά είχε κυκλοφορήσει μία προσβλητική συνέντευξη από τον δικηγόρο του Κουτουμάνου στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ένα μήνα μετά τον γάμο τους η Ζωή εμφάνισε τον δύστροπο, εριστικό και υβριστικό χαρακτήρα της, καθώς και την αδιαφορία της στις συζυγικές υποχρεώσεις της. Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι πριν το γάμο η Λάσκαρη του είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει την καριέρα της για χάρη της οικογένειας, ενόψει μάλιστα και του ερχομού της κόρης τους. Λόγο που όχι μόνο δεν κράτησε αλλά έθεσε και την ζωή του παιδιού σε κίνδυνο αφού ήταν έγκυος όταν γύριζε την ταινία «Όλγα αγάπη μου» της Φίνος Φιλμ.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν αποφάσισε να εμφανιστεί στο θέατρο στην παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ», γεγονός που συντέλεσε στην οριστική διάλυση του γάμου τους. Ο Πέτρος Κουτουμάνος ήθελε να έχει την γυναίκα του στο σπίτι, κάθε μέρα τσακώνονταν, είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής. Δεν είχαν κοινά ωράρια στο φαγητό, τη δουλειά και τη διασκέδαση μιας και η Ζωή ήθελε να διασκεδάζει μέχρι το πρωί σε νυχτερινά κέντρα. Εμφανίζονταν δε, με τρόπο “εντυπωσιακό” παρά τις αντιρρήσεις του. Όλα αυτά τα γεγονότα δημιούργησαν ισχυρό κλονισμό στο γάμο και η συμβίωση έγινε αφόρητη».

Το τεύχος κυκλοφόρησε με τίτλο «Το χάσμα είναι αγεφύρωτο».

Διαβάστε επίσης: Κατίνα Παξινού: Η στιγμή που η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός παραλαμβάνει το μοναδικό Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου στην ιστορία – Στην ταινία «Για ποιον χτυπάει η καμπάνα» (βίντεο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top