skip to Main Content

Vintage pic: Όταν οι Ντίνα Κώνστα, Χρήστος Δοξαράς, Δημήτρης Πιατάς & Παύλος Κοντογιαννίδης μπήκαν στο στούντιο για τη σειρά “Φρουτοπία” – Τι ρόλο είχε ο κάθενας;

 

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό @vintagegreece!

Στο έγχρωμο κλικ του παρελθόντος, πρωταγωνιστούν οι Ντίνα Κώνστα, Χρήστος Δοξαράς, Δημήτρης Πιατάς και Παύλος Κοντογιαννίδης.

Οι τέσσερις τους βρίσκονται κατά τη διάρκεια ηχογραφήσεων της αγαπημένης σειράς “Φρουτοπία”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece)

Η Ελληνική σειρά κόμικ που δημιούργησαν το 1983 ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Ευγένιος Τριβιζάς και ο σκιτσογράφος Νίκος Μαρουλάκης. Ολοκληρώθηκε σε τρεις κύκλους με 50 τεύχη.Το κόμικ της Φρουτοπίας εκδόθηκε από τις εκδόσεις Πατάκη και αργότερα η εβδομαδιαία εφημερίδα Ο Κόσμος του Επενδυτή το συμπεριέλαβε ως συνοδευτικό.

Το κόμικ μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση από την οικογένεια Σοφιανού, οπτικοποιημένο με μαριονέτες κουκλοθεάτρου και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στις 8 Νοεμβρίου 1985 από το κανάλι της ΕΡΤ .

Στο παραπάνο ενσταντανέ, λοιπόν, βλέπουμε στο στούντιο τον Παύλο Κοντογιαννίδη στο ρόλο του Μανώλη του μανάβη ,την Ντίνα Κώνστα στο ρόλο της πιπεριάς της φαρμακόγλωσσας,τον Δημήτρη Πιατά στο ρόλο του Πίκου του απίκου και τον Χρήστο Δοξαρά στο ρόλο του Ανανία το Πεπόνι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top