skip to Main Content

Σπανιότατη vintage pic: Η μελαχρινή Αλίκη Βουγιουκλάκη σε δεξίωση με το ζευγάρι Νόνικα Γαληνέα & Αλέκο Αλεξανδράκη – Μαζί τους η Μαριάννα Λάτση

Αλίκη Βουγιουκλάκη
instagram @elenasdiary_blog
instagram @elenasdiary_blog

Μία όμορφη καλημέρα σε όλους!

Η εβδομάδα ξεκινάει πάντα καλύτερα με μία υπέροχη vintage φωτογραφία.

Κάνουμε, λοιπόν, το αγαπημένο μας throwback και αυτή τη φορά πάμε σε μία δεξίωση του 1986.

Πρωταγωνιστές του έγχρωμου ενσταντανέ είναι η (μελαχρινή) Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Μαριάννα Λάτση.

Η Έλενα Μακρή αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησης της:

Greek Glamour: Νόνικα Γαληνέα, Μαριάννα Λάτση, Αλίκη Βουγιουκλάκη -μελαχρινή γιατί έπαιζε «Φιλουμένα»- και Αλέκος Αλεξανδράκης σε δεξίωση το 1986.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Νόνικα Γαληνέα αποτέλεσαν ζευγάρι στη ζωή και στο θέατρο για περισσότερα από είκοσι χρόνια, γράφοντας ιστορία με παραστάσεις όπως το “Κάθε χρόνο τέτοια μέρα”, “Μάρτυς κατηγορίας”, “Καινούργια σελίδα”.

Το 1986 το θεατρικό ζευγάρι εγκαταστάθηκε στο θέατρο ”Ιλίσσια’, το οποίο ανακαίνισε εξ ολοκλήρου. Εκεί ανέβηκαν παραστάσεις που άφησαν εποχή, ανάμεσά τους η “Επιστροφή της γηραιάς κυρίας” και η “Ευαίσθητη ισορροπία”. Ο κύκλος ωστόσο έκλεισε στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

“Χωρίσαμε με τον Αλέκο με πολύ κόπο, διατηρώντας πάντα μια πολύ ουσιαστική σχέση και αντιμετωπίζοντας το χωρισμό μας με αλήθεια και σεβασμό.Αυτό έσωσε τη σχέση μας” θα έλεγε η Νόνικα Γαληνέα που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top