skip to Main Content

Βίντεο ημέρας: Μια βόλτα πάνω από το Καρπενήσι με τις απέραντες φυσικές ομορφιές

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να μαγευτεί κανείς από την ομορφιά που έχει να επιδείξει το Καρπενήσι. Λίγα μόλις λεπτά και μερικά εναέρια πλάνα είναι αρκετά για να απλώσει τα δίχτυα της και να σε κερδίσει. Αυτό τον στόχο έχει επιτύχει το βίντεο που ακολουθεί, να μας κάνει να ερωτευθούμε αυτήν την πόλη με την πρώτη ματιά!

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, αλλά και από τα υγιεινά για να ζει κανείς, καθώς το καθαρό οξυγόνο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες διαμονής.

Βρίσκεται στο κέντρο του Νομού Ευρυτανίας, στη νοτιοδυτική πλευρά του όρους Βελούχι και σε υψόμετρο 960 μέτρα. Είναι μια πόλη 6.600 περίπου κατοίκων, πνιγμένη μέσα στα έλατα, σε μια περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, που βρίσκεται στην εύφορη κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταμού.

Το Καρπενήσι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χειμώνα και καλοκαίρι, με αναπτυσσόμενες τουριστικές υποδομές, δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες, αλλά και με ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.

Πάρτε μία μικρή γεύση της ασύγκριτης ομορφιάς αυτού του τόπου στο βίντεο που ακολουθεί…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top