skip to Main Content

Παξοί: Η ευχάριστη έκπληξη του Ιονίου με τα σμαραγδένια νερά & την αυθεντική ομορφιά

Το αδελφάκι των Αντίπαξων… Εξίσου σαγηνευτικό, εξίσου μεγαλειώδες, εξίσου μαγικό…

Οι Παξοί, όπως και οι Αντίπαξοι είναι δύο από τα ομορφότερα στολίδια του Ιονίου και όσο κι αν δεν σου γεμίζουν το μάτι στο χάρτη λόγω… μεγέθους, στην πραγματικότητα μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό ακριβώς το στοιχείο για να απολαύσεις μερικές ή και πολλές μέρες χαλάρωσης χωρίς περιττά δρομολόγια και ατελείωτα χιλιόμετρα.

Οι παραλίες είναι απαράμιλλες… Πρωταγωνιστεί η λευκή άμμος ή και τα βότσαλα μέσα σε σμαραγδένια νερά. Πίσω από τις παραλίες απλώνεται το πράσινο και δημιουργεί ένα σκηνικό άγριας ομορφιάς που «χύνεται» μέχρι την άκρη του νερού.

Στις μοναδικές εμπειρίες που σας περιμένουν να τις ζήσετε είναι το ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλει κάθε απογευματάκι πίσω από τους λευκούς βράχους του Ερημίτη. Μη ξεχάστε ότι μπορείτε να εξερευνήσετε τις σπηλιές του νησιού ή να κάνετε πεζοπορίες στα απίστευτα δρομάκια που ξεπροβάλλουν ανάμεσα στα δέντρα.

Σε αυτό το βίντεο, μόλις 4:30 λεπτών έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία σύντομη γεύση απο τις ομορφιές αυτού του τόπου και τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε όταν βρεθείτε στο νησί…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top