skip to Main Content

Τα γραφικά σοκάκια & τα γαλήνια νερά της Πάργας θα σας πλανέψουν – Απίστευτο βίντεο της «Ριβιέρας της Ηπείρου»!

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Πάργα μέσα από μία πτήση, σε διάσημα αλλά και ανεξερεύνητα μέρη της μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε το βίντεο που ακολουθεί.

Η Πάργα είναι μαγική παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας. Δικαιωματικά της έχουν αποδοθεί τίτλοι όπως «Ριβιέρα της Ηπείρου», «Καραϊβική της Ελλάδας», αφού η ομορφιά της είναι απαράμιλλη.

Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά επί του γήλοφου Πεζόβολος σε υψόμετρο 139 μ. και έως τα παράλια του Ιόνιου Πελάγους και σήμερα αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής.

Εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της τόσο με τις μαγικές της παραλίες και τους κόλπους, όσο και με τα γραφικά σοκάκια και τα παραδοσιακά κτίσματα. Εντός της πόλης θα συναντήσετε το Κρυονέρι, που αντικρίζει το Νησάκι της Παναγίας (εκεί είναι κτισμένη εκκλησία καθώς και μεσαιωνικά ενετικά και γαλλικά κτίσματα) και είναι ένα από τα σημεία της Πάργας που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε. Αποτελεί μια μεγάλη και τουριστικά ανεπτυγμένη παραλία που έχει θέα την πίσω πλευρά του κάστρου, αλλά και τα σπίτια της περιοχής που ονομάζεται Τουρκοπάζαρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top