skip to Main Content

Vintage Pic: Οι πανέμορφες καλλιτέχνιδες Έλλη Λαμπέτη & Μαρίας Κάλλας σε τραπέζι στο Μιλάνο, τα λένε! -Στην μέση ο ηθοποιός Βαν Χέφλιν, ακούει πολύ συγκεντρωμένος

Έλλη Λαμπέτη & Μαρίας Κάλλας
instagram/ elenasdiary_blog
instagram/ elenasdiary_blog

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Δύο θρυλικές καλλιτέχνιδες κάθονται σε κάποιο τραπέζι το 1961 και συζητούν.

Πραγματικά πανέμορφες, κομψές και εξέχουσες παρουσίες.

Στην μέση, τις ακούει προσηλωμένος ο ηθοποιός Βαν Χέφλιν.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Ωνάση: Η θεία της, Άρτεμις Γαρουφαλίδη ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος – Ποια ήταν η αδελφή του πατέρα της & πως προσπαθούσε να τη νουθετήσει (φωτό)

 

Η Έλενα Μακρή γράφει:

«Η Έλλη Λαμπέτη και η Μαρία Κάλλας συλλαμβάνονται από το φακό στο Μιλάνο το 1961, εν μέσω ενδιαφέρουσας συνομιλίας, έχοντας ανάμεσα τους τον συμπρωταγωνιστή της ηθοποιού, Βαν Χέφλιν, μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Χαμένο κορμί» (The Wastrel), σε σενάριο Μιχάλη Κακογιάννη και Φρέντερικ Γουέηκμαν, του δεύτερου συζύγου της Λαμπέτη. 

Η ηθοποιός είχε γνωρίσει τον Αμερικανό συγγραφέα μετά το τέλος του έρωτα της με τον Χορν.

Όταν παντρεύτηκαν το 1960 η Λαμπέτη μετακόμισε στην Νέα Υόρκη, δεν άντεξε όμως τον αποχωρισμό από την θεατρική σκηνή και έτσι επέστρεψε ένα χρόνο αργότερα στην Ελλάδα. Ο γάμος θα συνεχιζόταν με χωρισμούς και επανασυνδέσεις μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 70, οπότε και βγήκε το διαζύγιο τους. Λέγεται ότι εκείνος την αγάπησε περισσότερο από όλους τους συντρόφους της»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top